Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalí, nejen vymazlený vizuál. Příběh vymakaný do těch nejmenších detajlů... tedy až na ten konec. Ona to nemohla točit na tu kameru, kterou teprve najdou na půdě. ;) V podstatě by tam ta kamera ani neměla být... ale nebudu spoilerovat. Na to už si prostě musíte přijít sami! Dal jsem 5, jenže jsem si pak uvědomil jaká je ten konec vlastně blbost. O_o Ale pořád 4 hvězdy... jsou dobrý. Proč film vidět? Bez prachů to nepůjde, no tak usmívejte se! Vždyť je to 1milion dolarů! XD Nikdy neskákejte sami: ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hloupý film s neuvěřitelným počtem špatných rozhodnutí. Kombinace "normální kamery" se stylem hororové "found footage" skrze kameru teenageru je o ničem a nehodí se. Postavy nemáte prakticky šanci se oblíbit a jsou dost nemastné neslané. Příběh je poměrně jasný od začátku do konce. Vizuálně film také není světoborný, herecky už vůbec ne. A happy end nakonec byl takový pěkný poslední hřebík do vlastní rakve. Takhle zmrvit zajímavé téma tomu teprve říkám umění! ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu, proste 5 hviezdičková záležitosť. Presne to mám rád. Potom sa ale začnú porušovať pravidlá, začne sa skákať, meniť sled udalostí, začne sa to motať, to vás núti rozmýšľať a v závere dostanete prvý pocit, že to celé pokazili, ale keď sa nad tým následne zamyslíte zistíte, že bol najlogickejší z celého filmu a inak to ani nemohlo byť. Ale vychytaní film, ktorý baví aj napriek horším pasážam a až do konca vás proste nepustí. 4 z 5 ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto filmu pro mládež o cestování časem napsat... Neviděl jsem k němu žádné ukázky, dokonce ani fotografie, což bylo - dle zdejších komentářů, evidentně výhra. Kompletně celý film se odehrává před ojektivem ruční videokamery, kterou si hlavní postavy zaznamenávají své cestování v čase a zároveň je prostředkem, který dodává filmu dynamiku (= je často rozklepaná, rejža by řekl jakoby autentická). Jen to začně být chvílemi nuda sledovat, jak se mládež bezstarostně baví. Závěr s klasickým poučením, sice trochu namíchává zajímavější koktejl, ale už je to tak trochu s prošlou záruční lhůtou. Zpočátku jsem chvílemi uvažoval o čtyřech hvězdách, po skončení dávám maximálně tři hvězdy s přimhouřením oka. PS: Pokud jste se ještě nedívali na fotkya ani na filmové ukázky, nedělejte to! Jinak snad ani nemá cenu se na film dívat, protože tam je v podstatě většina děje. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

"Viděli jste Looper, ne?" Jo, viděli, a byl asi tak zilionkrát koukatelnější než tahle k uzoufání nudná MTV břečka. První zábavnou půlhodinu jsem tam přitom toho Baye vážně viděl, zbytek filmu už je ale prachsprostou kopírkou nejen Projectu X a Kroniky. Prostě nic, co bychom již v minulosti neviděli. Beru, že svoji cílovku (nagelovaní středoškoláci) to sebere, divákovi s maturitou ale nemá klipovitě natočený Almanach absolutně co nabídnout. Po zbytek dne se budu užírat myšlenkou, co všechno mohl z látky vydolovat zkušenější režisér. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama