Reklama

Reklama

Britney Spears: Overprotected

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2001, 4 min

Režie:

Bille Woodruff

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Při natáčení albové verze videoklipu se setkala Britney coby s režisérem opět s Billie Woodrufem.
Klip začíná útěkem před dotěrnými novináři. Britney najde malou uličku do opuštěné továrně a rozhodne se tam vejít, doufajíc, že nenarazí na žádného novináře. Když jde kolem budovy, začíná tančit a v továrně je už se svými tanečníky.
Ke konci klipu se Britney objevuje v místnosti, kde jsou vylepeny všude její fotky. (Wikipedia)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Britney sa stále snažila byť sexy. Darilo sa jej to. Stačilo to jej vláčne mladé telíčko nasúkať do nejakého sexy úboru, či kostýmu a bolo to. A práve z tohoto pohľadu sa treba na tento videoklip pozerať. Umelecké sklony nulové. Príťažlivosť maximálna. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na toto som narazil až po toľkých rokoch, aj keď Britney som občas sledoval a musím priznať, že svojho času to oblečenie a tanečky a všetko okolo toho bolo v móde, no bol to gýč a po rokoch sa dá na tom akurát zasmiať, aký trápny hlavný prúd popu vtedy vedel ľudí uchvátiť, podobne ako dnes dajme tomu okolo Katy Perry a podobne. Pseudoumenie to bolo, spev v spojení s vyzážou a celým klipom. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • SIngl "Overprotected" byl původně nahraný pro předešlé 2. album Oops I Did Again. (Dlee)
  • Píseň napsali a produkovali společně Max Martin a Rami, známější "Darkchild Remix" produkoval Rodney Jerkins. Mezinárodně byla vydána verze, která se objevila na albu, ale postupně se začala v rádiích hrát právě remixová podoba. Právě proto má skladba dva videoklipy. (Dlee)
  • Za tuto píseň obdržela v roce 2003 Britney nominaci na Grammy v kategorii nejlepší popová píseň. (Dlee)

Reklama

Reklama