Reklama

Reklama

Metallica: Unforgiven II, The

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1998, 7 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip americkej thrash metalovej kapely Metallica. Pieseň The Unforgiven II je súčasťou ich siedmeho radového albumu "ReLoad", ktorý vydali v roku 1997. (MM_Ramone)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "The Unforgiven II" je v poradí štvrtou skladbou zo siedmeho oficiálneho štúdioveho albumu americkej hudobnej skupiny Metallica. Jeho názov je "Re-Load". Vydali ho v novembri roku 1997 pod značkou Elektra Records. Metallica vtedy fungovala v zostave: James Hetfield - gitara, spev; Lars Ulrich - bicie nástroje; Kirk Hammett - gitara a na basovú gitaru hral Jason Newsted. Po nahratí tohoto albumu Newsted opustil kapelu. Ku pomalému, baladickému songu "The Unforgiven II" bol natočený kvalitný čiernobiely videoklip. Pôsobí temne a depresívne. Je to dobre premyslené pokračovanie skladby i klipu "The Unforgiven", ktorý natočili šesť rokov pred tým. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce temnejšia a dokonca, ak sa to dá povedať strašidelnejšia atmosféra ako pri videoklipe k The Unforgiven I, ale predsa len tú ťarchu pôvodného nedosahuje. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se jednoznačně jednalo o pokus navázat na starší "lepší" časy. Jak hudebně, tak i klipem...Ale je to trochu vykrádačka sebe sama, co se vizuálu týče. Nic moc novýho, zvláštního, ale furt to není ještě takový utrpení. ()

Reklama

Reklama