Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je Santa Clausem už sedm let, a i když mu chybí jeho syn Charlie, svou práci vykonává svědomitě. Přípravy na Vánoce probíhaly na Severním pólu hladce, dokud nebyl zveřejněn seznam hodných a zlobivých dětí. A právě Charlieho jméno je uvedené mezi těmi zlobivými. Scott se okamžitě rozhodne vzdát kariéry Santa Clause a vrátit se do normálního života, aby se jeho syn opět dostal na seznam hodných dětí. Snaží se za sebe najít důstojnou náhradu, jenže santovský oblek se dostane do nesprávných rukou – role Santa Clause se zmocní trestaný zloděj, a duch Vánoc upadá. Scott a Charlie musejí vyburcovat zdrcené skřítky, aby jim pomohli zachránit Vánoce... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (79)

PALINO 

všechny recenze uživatele

TIM ALLEN sa vracia ako Santa, čo je dobré, no s druhým dielom prichádza aj veľká dávka tuctovosti, čo je zlé. Tvorcovia filmu mali k dispozícií vyšší rozpočet, ale opäť sa im nepodarilo vytvoriť nezabudnuteľný santovský film. Severný pól už ale oproti prvému dielu vyzerá o niečo lepšie, podobne ako vizuálne efekty, no sobovia stále zostali len nereálne animatronickí, ale podobne ako v prvom Santovi sú veľmi zlatí a tentokrát vydávajú aj veľmi milé a vtipné pazvuky. Počas vianočného obdobia je SANTA CLAUS 2 rozhodne filmom, ktorý stojí za zhliadnutie. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Tim Allen sice zpočátku vypadá jak kdyby ho pobodalo hejno botoxových sršáňů ale po půl hodince už se na něj dá dívat.;) Pár slušných fórků sice dospělejšího diváka neurazí(v tomhle přépadě by VÍC opravdu znamenalo LÉPE) ale nadruhou stranu je to krapítek málo na takovou stopáž. Když už u toho ale se svými ratolestmi zkejsnete dá se to dodívat(v nejhoršim můžete utéct třeba na záchod;). 50% ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

O triedu horšie pokračovanie, aj to s prižmúrenými očami. Väčšina vtipov je trápnych, všetko čo sa odohráva na severnóm póle až moc detinské a o zlom Santovi radšej ani nejdem hovoriť. To bola katastrofa. Po prvých 20 minútach presne viete čo bude nasledovať a ako príbeh skončí. Najpríjemnejšie na filme pre mňa bola interakcia medzi Scottom a Carol. A tým nechcem povedať že tá zrýchlená romantická zoznamka bola niečo super, len oproti ostatným uleteným nápadom vyčnievala. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tim Allen podruhé nasedá do saní tažených soby, ale protentokrát se více věnuje randění, než roznášení dárků. Díky tomu se bohužel vytratila magická atmosféra, která se mi tak líbila v prvním díle. Dějová linka odehrávající se na Severním pólu s gumovým Santou v hlavní roli bohužel překypuje trapností a tak je z kouzelné rodinné komedie kýčovitá pohádka. Zatímco v prvním Santovi dokážete uvěřit všemu, zde je veškeré dění neskutečně přitažené za vlasy. Přesto děj ubíhá docela svižně a Elizabeth Mitchell z Lost je zde příjemným zpestřením. Troufám si říct, že měli zůstat u jednoho dílu, Santovým začátkům se nic nevyrovná. Na druhou stranu výkon Tima Allena byl opět výborný a párkrát slušně zaperlil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Komentár ku prvej časti tejto americkej vianočnej komédie som ukončil slovami: Tim Allen ako samovoľne sa transformujúci Santa Claus je zábavný. Toto konštatovanie po zhliadnutí snímku "Santa Claus 2" musím negovať. Teraz tvrdím, že Tim Allen je už v tejto úlohe nezáživný a nudný. To čo bolo vtipné a zábavné v roku 1994, to už o osem rokov neskôr nefunguje. Bohatá filmová spoločnosť Walt Disney Pictures hodne často vyprodukuje úplne zbytočné pokračovania. Toto je jedno z nich. ** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Peter Boyle si v prvom filme zahral Scottovho (Tim Allen) nadriadeného, pána Whittlea. V tomto a nasledujúcom pokračovaní však už bol preobsadený do úlohy Otca času. (m.a.t.o.)
  • V scéne, kde je Scott na rande s ctižiadostivou speváčkou je možné na jej blúzke vidieť tvár Santu, ktorá patrí Timovi Allenovi. (m.a.t.o.)
  • V jednej zo scén je možné vidieť, že na zadnej stene v izbe malého dievčatka sa nachádza plagát Disneyho animovanej postavičky Kim Possible. (m.a.t.o.)

Související novinky

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama