Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Den po konci světa je filmem 50/50. Pasáž svatby byla tak nudná, že jsem chvíli přemýšlel, že to vypnu. Poté ale nastala pasáž v ulicích, která mě velmi bavila a zaujala, než se děj přemístil do kostela, kde to bylo zase o ničem, aby se děj opět přesunul, tentokrát do nemocnice, kde se dala atmoška krájet. A vše toto pak zazdít hrozným koncem. Ve výsledku se však jedná o slušný film poměrně dobře kombinující katastrofický film a horor. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se Apokalypsa spustila, neměl jsem co namítat. Oheň, kroupy, zničehonic umírání a podobné Boží vymoženosti byly ztvárněny na úrovni a mizerný rozpočet tu nebyl vůbec znát. Navrch se ta parta mládežníků, která se tu sešla, tvářila celkem sympaticky. Bohužel La Scala vyplácal všechny finance hned v úvodu a tak mu nezbývalo než se po většinu stopáže babrat v teologických otázkách a životních moudrech, což mu moc nešlo, popřípadě občas přejít do FF módu, což zase nevoní mě. Ale biblickému zúčtování ve filmu fandím, protože málokterý režisér se do něho opravdu pustí (většinou o něm všichni jen melou), takže za odvahu lehce nadhodnotím. 60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

V úvode mi to trochu pripomínalo Cloverfield (2008) - máme tu oslavu/svadbu, potom príde tajomné trúbenie a preživších začne prenasledovať niečo tajomné a desivé. Atmosféra sa však s uvedeným snímkom nedá vonkoncom porovnávať, vlastne išlo iba o exhibíciu chaosu a vizuálnych efektov. Chvíľu ma to bavilo, potom to ale dejovo skĺzlo hlavne do rozoberania teologických otázok v spojení s hlúpymi dialógmi, čo zakrátko začalo nudiť. Koniec mi prišiel ako keby autor scenára nevedel prísť na spôsob ukončenia dejovej linky a tak to proste radšej hneď zabalil a uťal to v polke vety (to tiež moc nepoteší). Popravde, som rád, že je tento des za mnou, totálna strata času. 30/100 ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený thriller plný nesmyslů a bohusladkých keců. Jednoho krásného dne umřou všichni co věří v boha a jsou jeho věřnýma ovečkama. Ti co nevěří, nebo chodili v neděli do kostela jen tak z prdele mají smůlu. Ze Země se stalo opravdové peklo. Omyl peklo bylo sledovat tento film. Ony efekty nebyly zas tak špatné, ale herecké obsazení a hlavně příběh plný křesťanských keců mě doslova ničil. Podle tohoto film se mám v bodoucnu na co těšit - já jsem totiž taky nevěřící :-) 35% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, dávno tomu, bylo 5 kamarádů a ti byli na svatbě svých kámošů. A pak se něco stalo, spousta lidí umřela a hrstka přežila. Ta pak prchla do kostela, mezitím několik vcucnula temná síla a zbytek přemýšlel proč se to stalo. Nakonec zjistili, že je to proto, že nechodí do kostela a nevěří v boha...A zbytek co to přežil do dnes odříkává otčenáš a doufá, že nic horšího se už nestane...Větší pííí*ovinu jsem už dlouho neviděla a doufám, že zase dlouho neuvidím...Za mě 25% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama