Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

VOD (1)

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tohle může být svým způsobem pro někoho v určitých ohledech i poučné. Na druhou stranu tenhle koncert převážně pouze pro dva lidi, kulhá právě na nich. Ona je vcelku fajn, zajímavá, sympatická, tak trochu nejednoznačná, on je ale docela nesympatický suchar, u něhož se ani nebudete divit, že ho ta jeho chce opustit. Prostě čistý oddechový popcorn. 2.5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to jen taková nablblá romantická komedie, která nějak zásadně nepřekvapí. Ale o to asi ani moc nešlo. V tomhle případě je naprosto zásadní, že byli vybráni skvělí herci. To se skutečně podařilo, protože ústřední dvojice se k sobě skvěle hodí. Prožil jsem si tu jejich romanci s nimi, a tak mě ani ta finální klasika nedokázala tolik zhnusit. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašně příjemná romantická komedie, kterou trefně vystihuje přívlastek "nenucená". Nenucené herecké výkony, nenucené dialogy, které nešustí papírem a nenucená atmosféra. Ideální na pohodový večer. Jsem ráda, že v Hollywoodu poslední dobou vzniká víc a víc inteligentních romancí o mladých (pro které chovám ve svém srdci zvláštní místečko) na místo neuvěřitelných osudových lásek ve stylu Danielle Steel. Je to příjemná změna. Hlavní hrdinové jsou obyčejní lidé bez bohatých rodičů, střechy nad hlavou a finančního zázemí, takže konečně nedostanete z postav mindrák a nebudete si vyčítat, že ve dvaadvaceti nemáte vlastní auto, pět kreditek a bohatého papá - dokonce se s postavami snadno ztotožníte. Jediným trnem v oku pro mě zpočátku byla Analeigh Tipton, na jejím místě bych si dokázala představit plno dalších hereček, naštěstí se svým otravným projevem a nesympatickým ksichtem do role podivínky a hysterky zapadla. Ambice jsou kravina. Vážně, je to jako chytat páru. Ať už si myslíš, že chceš cokoliv - jako třeba práci, modrou stuhu, fajnovej stůl, pěknou kancelář - jakmile to dostaneš, jsi zmatená, protože nebudeš tak šťastná jak sis myslela, že budeš. Pak tam budeš sedět a říkat si "Proč nejsem šťastná? Vždyť mám tenhle stůl." Protože existuje jinej stůl, vždycky tady bude něco lepšího, než ti tvoje ambice velí mít. Takže je tu ta další věc a když to dostaneš, tak přijde něco dalšího. Je to začarovaný kruh. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu nudné, ale vcelku fajn. 1) Scénárista nedokázal smysluplně naplnit jeden a půl hodiny. To, co vidíme na obrazovce, je tak na 40 minut. Občasné hlášky nestačí._____ 2) Ale i tak s výhradou občasné nudy jsem se koukal s potěšením. Určitě se na tom podepsal i 27letý Miles Teller. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama