Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

emma53 

všechny recenze uživatele

" Co děláš v pátek večer? Žiji svůj sen:" To není špatné, mít den, který bude jen můj se svými sny, žel život je trochu jiný a těch snových dnů je pramálo. Příjemná jednohubka o bouři citů ve sněhové bouři v jednom uzavřeném bytě v NY. Hned po Milesově parádní jízdě za bicími ve filmu Whiplash to asi nebyla nejlepší volba, ale tady se Miles ukázal zase jako jiný človíček, který má také svoje bolístky na duši, ale hned tak se o nich nedozvíte. Megan, kterou si střihla Analeight Tipton byla roztomilá a krásná osoba, kde jsem nepochopila její absenci nápadníků. Byla to taková filmová střední cestička, kterých máme na výběr obrovské množství a já se obávám, že tenhle snímek upadne brzy v zapomnění. Potenciál měl tenhle snímek přece jen daleko větší, jen se s ním trochu víc pomazlit ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu nudné, ale vcelku fajn. 1) Scénárista nedokázal smysluplně naplnit jeden a půl hodiny. To, co vidíme na obrazovce, je tak na 40 minut. Občasné hlášky nestačí._____ 2) Ale i tak s výhradou občasné nudy jsem se koukal s potěšením. Určitě se na tom podepsal i 27letý Miles Teller. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších love komedií. A mě se to líbilo, jsem strašněj romantik. I moje bývalá to přiznala a to mě nesnáší. Prý mám romantiku s kudlou v těle. Úplně mě zahřálo u srdce když mi to řekla. Na 30 setin sekundy jsem se k ní chtěl i vrátit. Nicméně nikdy se mi Tiptonka - jako čaj co ? moc nelíbila, ale tentokrát byla fakt sexy, hlavně bez kalhotek. Ty vole já jsem fakt idiot...no nic 4 hvězdy ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama