Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Zachráň si svojho prezidenta, alebo ako v mládeži vybudovať vlastenecký "feel". Áno, áno aj malý chlapec s prakom v ruke môže dokázať zázraky, len nesmie disponovať rozumom Rain Mana, lebo potom by sa putovanie lesom mohlo zmeniť na rátanie šišiek na jedličke, a to by bolo rovnako v piči, ako tento americký hnus ... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako je dobré se v životním období, kdy se nudíte jako spermie na kníru úlisného enderáka a máte pocit, že už na vás zapomněl i ten poslední intervijůk z Cuku, pustit do objevných výprav v oblasti cizozemských kinematografií. Ty vaše pocity zmaru to tak nějak dokreslí, řekl bych. V tomto veledíle Fin bouchnul pár akcií krachující nokie a zakoupil herce, co umí i hrát. Nasadil přírodu, která jej moc nestála, protože jí má venku po kokot, pak vyhlásil soutěž miss laponské bezpohlavní děcko, vítězi dal do batohu parohy - a bylo. Ah, málem bych vynechal to klíčové - k točbě použil scénář, dílem vyvěštěný z útrob vyvrhlého losa, dílem sepsaný nějakým retardovaným nerdem na houbičkách, co většinu života věnoval sledování pecek od studia Asylum. Pokud tedy jste v situaci, kdy máte kupříkladu bebí a vaše snížená pohyblivost vedla ku společenské exkluzi, neváhejte a směle vpřed. Nebudu spoilerovat, nechci vám kazit ten milý pocit, plynoucí ze zvýšeného množství oxidu uhličitého v krvi, až se budete houpat na kšandách. Vyražte za světlem. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV tak jsem tomu dal šanci. Co k tomu dodat. Příběh je totálně přitaženej za vlasy. Mladej Rambo zachraňuje prezidenta. Oba se tak stávají lovnou zvěří. Nepopírám, že akce je místy povedená, kamera luxusní a že i výběr lokace kde se film natáčel se povedl, ale to k dobrýmu filmu nestačí. Jednou se to přežít dalo, ale víckrát to už vidět nemusím. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přátelé i nepřátelé čekají v řadě, aby mě bodli do zad." A peníze, sex, Bůh či viceprezident způsobili, že nejmocnější muž světa byl zrazen, loven a vláčen v mrazáku. Já jsem kost od dobráka, takže bych podobnou pouť dopřál všem minulým i budoucím americkým prezidentům ihned po inauguraci. A těm, kteří by si při pobíhání po Laponsku v dešti kulek ušpinili oblek, bych dal na výběr mezi pohledem na tuto instruktážní hovadinu nebo katapultem z potopeného letadla. Tohle prostě nelze brát vážně, ale ani při béčkovém pohledu na věc mi z toho víc než dvě hvězdy na noční obloze nevysvitnou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přežít se to dá. Bylo jen otázkou času kdy si Samuel zahraje i Amerického prezidenta, protože už snad hrál opravdu všechno a všude. Jenže narozdíl od jiných aktivních herců (Cage, Lundgren, Van Damme nebo Seagal), je Jackson tím člověkem, který dokáže i takhle sračkový materiál (Big Game) dostal jen svou přítomností do lepšího hodnocení. Celý film je blbina na entou, ale mě to ani nějak nevadilo. Prostě normální zábavné béčko. 50% ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde je prezident zakrytý dekou a vezie ho chlapec, v pozadí je nočná obloha, je odkazom na najslávnejšiu scénu z filmu E.T. mimozemšťan (1982). (megajalec)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama