Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

V roce 2010 si získal Skinwalker Ranch pozornost médií poté, co zažívá celou řadu nevysvětlitelných jevů. Zprávy od pozorování UFO, záhadně zmrzačeného dobytka jsou rutinou. Nicméně veřejné složky zaujme až zmizení farmářova osmiletého syna. O rok později přijíždí na farmu vyšetřovací tým a začíná rozkrývat tajemství. S jeho příjezdem začínají přibývat i paranormální jevy, které jsou ovšem daleko víc brutálnější než obvykle a nadále se stupňují. Vyšetřovací tým tak stojí před rozhodnutím, zda-li půjde dál a bude riskovat své životy. (Matthew01)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další z řady Found Footage hororů, který se zařadí alespoň do toho pěkného průměru. Nápad dobrý, občas otravné věci, ale aspoň se po celou dobu něco děje. Ještě aby ne, když délka je pouhých 70 minut a o to je to vážně lepší. Proto Skinwalker Ranch nezačne ani nudit, protože než se divák rozkouká, je pomalu závěr. Vychvalovat to nijak zvlášť nebudu, ale určitě je to jeden z těch lepších FF .. 5/10 = 58% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Skutečné události možná šokovaly celej svět, ale tenhle film pro změnu nešokuje skoro nikoho. Když nepočítám titulky tak to má sotva hodinu a čtvrt takže by člověk čekal, že se nudit nebude. No i já se mohu mýlit a tady jsem ustřelil totálně, protože 3/4 filmu je nuda přímo kolosální. Atmosféru a napětí unesli ufouni asi hned na začátku filmu, takže je pohřešovaná a o hororové scény se tak stará hologram kluka, plyšovej vlk a pak ufon, co vypadá, že každou chvíli umře. Postavy až na Erin mi byly vcelku volný a z filmu se doslova vypařej takovým způsobem, že z toho nemáte vůbec nic. Jo být tam na té farmě tak na to koukám určitě jinak, ale jako film je to napínavé asi jako rychlokurz pletení. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Předně je tu solidní atmosféra, která si drží slušnou úroveň po celou dobu a příběh je taky fajn. Bohužel uvažování postav začlo být v průběhu dost zvláštní. Někteří byli překvapivě v klidu, když se před nimi najednou objeví projekce zmizelého dítěte, nebo jiné záhadné úkazy. Co mně začlo taky vadit bylo to, že když třeba někde uslyšeli nějaký šramot, tak se tam šli podívat a místo toho, aby se svými kamerami rozhlíželi po okolí, tak nejprve najížděli na ostatní členy party, pak se koukli po místosti a zase najížděli na postavy a takhle dokola. To by v reálu někdo kdo natáčí opravdu dělal? Já si myslím že by se se svou kamerou rozhlížel po okolí, aby něco zajimavého natočil, nikoho nezajímají v tu dobu hlavy kolemjdoucích. To je největší nešvar tohodle found footage snímku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako dům z karet,který spadne na konci a opustí vás bez odpovědi pouze s rozčilujícím zklamáním. Působilo to na mě jako by režisér zařval "nasty aliens" poté si zívnul a opustil studio bez zájmu. I tenhle found footage dodržuje základní klišé všech FF a to padesátiminutová nuda,kde i škrábání na prdeli je zábavnější. Šedý,zapadnutý průměr,který rychle vyšumí z hlavy a ten kdo tvrdí,že Skinwalker ranch je zábavnější než Dark Skies by si měl dát facku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Úvodních 15 minut celkem ušlo, sice byly naprosto totožné, jako skoro ve všech found footage, ale tady aspoň působily příjemně, pak se tam sice začnou ozývat nějaké zvuky, ale je to strašná nuda, někteří jsou zde úplně blbí (to jim fakt trvalo několik dní, než jim došlo, že se dá kazeta přehrát do počítače?), ale co se týče postav obecně, celkem ujdou a někomu fandit se tu i dá, dokonce je tu jedna byla natolik inteligentní, že z toho statku odjela, dokud byl čas. Můj oblíbenec to ale nebyl, ten kdyby odjel, tak by film nejspíš skončil. Hádejte, komu jsem fandil? Pak nějakou tu čtvrt hodinu před koncem to začne být konečně napínavé, člověk čeká, že se konečně dozví odpovědi - a ono opět ne. Proč ty lidi unášejí, k čemu jim jsou, o co jim vůbec jde, se zde samozřejmě opět nedozvíme, jak jinak. V tomhle byl jeden found footage film o mimozemšťanech jedinečný - The Gracefield Incident - a to v tom, že měl nějaký konec, co všechno vysvětlil. Jako jediný. Ten nespočet dalších found footage filmů o mimozemšťanech prostě nic nevysvětlí a skončí tak, že jsou všichni unesení a jestli jsou mrtví nebo živí se většinou ani nedozvíme. A to není případ jenom Skinwalker Ranch, to samé má třeba Phoenix Forgotten, Alien Abduction nebo třeba Hangar 10 (a co teprv taková Area 51 od Orena Pelino, ale tam bylo špatné fakt všechno). A tenhle fakt těm filmům dost ubližuje, protože prostě chcete znát odpovědi a když se vám jich nedostane, jste zklamaní. 2* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)

Reklama

Reklama