Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

Riley 

všechny recenze uživatele

Je mi líto. Mám ráda provokativní záběry a cokoliv originálního. Toto je bohužel prvoplánové, trapné a Miley na mě působí asexuálním dojmem holky, která sice nikdy neměla sex, ale dost často o něm čte v Bravíčku. Chápu, že nechce být spojována s Hannou Montanou, ale puberta s ní mlátí až moc a její manažeři toho očividně využili. Písnička super. ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, efektivní, virální, velmi úspěšný videoklip pod režií Terryho Richardsona, který přesně splnil to, co splnil měl. Tedy našlápnout kariéru Miley Cyrus směrem, kterým se ve své době vydala Madonna a utvořit si vlastní sebestylizaci a hlavně "šokovat" "(nic mě na tom nešokovalo, videoklipy od Rammstein jsou daleko tvrdší a nikdo se nad tím nepozastavuje), takže u mě dobrý a Terrymu skrytě závidím. Mít takovou sledovanost hnedka s prvním klipem, moje ego by vyrostlo až za hranici naší galaxie ... ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Nikdy by mně nenapadlo, že popularita tohoto videoklipu, dosáhne tak vysoko, že se na ni budou dělat parodie i v reklamách na mobilního operátora z důchodcema. U té reklamy jsem se teda dost nasmál. Ať už je Miley, jakákoliv, tak je to její věc. Když se chce předvádět, tak ať se předvádí. Rodiče dětí už podávají protesty na její turné, tak snad se holčina trochu uklidní, nebo dopadne dost tvrdě na hubu. Srovnávat tuhle holku z Madonnou, považuju za hodně velkou urážku. Madonna měla styl a dobrý nápady, ale tahle holka ktará už bohužel vyrostla dělá jen špatnou show, na kterou namá ani kuráž a už vůbec na ni nemá nárok. Klip mi je totálně volný, protože znám daleko peprnější. Nehodnotím, protože je to hloupost. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

O tom, ako holé päťkilové strašidielko obkročmo sedí na demolačnej guli, hojdá sa a dramaticky z neho tryská žiaľ z nešťastnej lásky. To ju maminka neučila, že si tak môže odpáliť vaječníky alebo vypestovať kvet na pyskoch? To by sme inak robili všetky, nie? Celý čas som rozmýšľala, či sa jej, nezbednici jednej, nešmýkalo. Len tak na okraj, pesnička celkom v po-ho-ho-de. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Miley šla do toho naplno. Se změnou její image přichází také provokace. Už to není holčička Hanna Montana, ale mladá a odhodlaná žena, která se nebojí pro účely klipu se svléci. Písnička s názvem "Wrecking Ball" není vůbec od věci a ukazuje, jakou cestou se bude její kariéra zřejmě ubírat, anebo to byl jen výstřelek, který její fanoušky mírně rozhodí. Miley se však nahá pohupuje na zavěšené demoliční kouli poměrně nonšalantně a ukazuje v tílku a kalhotkách svoji postavu. Písnička u mě taky zabodovala. Je melodická a má grády. Miley se mně nejdříve nelíbila, když jsem ji viděl před časem s krátkými vlasy, dokonce mnozí její novou image odsoudili jako propadák, ale v tomto klipu je sexy. Celý klip je excelentní. 100% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)
  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)

Reklama

Reklama