Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

ogheekapr odpad!

všechny recenze uživatele

Dost nechutný klip, písnička za moc nestojí...neví co k tomu ještě dodat. Kdyby se alespoň zamyslela nad tím jestli má na to hrát v takovém klipu. Nedá se na ni dívat. Jen bídná snaha upozornit na sebe pomocí skandálního videoklipu o kterým se bude mluvit v médiích...Protože když si neumím zajistit úspěch svým zpěvem tak proč si neudělat reklamu v bulváru že? Je to zadara a ty děcka na to stejně skočí. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Je mi líto. Mám ráda provokativní záběry a cokoliv originálního. Toto je bohužel prvoplánové, trapné a Miley na mě působí asexuálním dojmem holky, která sice nikdy neměla sex, ale dost často o něm čte v Bravíčku. Chápu, že nechce být spojována s Hannou Montanou, ale puberta s ní mlátí až moc a její manažeři toho očividně využili. Písnička super. ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Nikdy by mně nenapadlo, že popularita tohoto videoklipu, dosáhne tak vysoko, že se na ni budou dělat parodie i v reklamách na mobilního operátora z důchodcema. U té reklamy jsem se teda dost nasmál. Ať už je Miley, jakákoliv, tak je to její věc. Když se chce předvádět, tak ať se předvádí. Rodiče dětí už podávají protesty na její turné, tak snad se holčina trochu uklidní, nebo dopadne dost tvrdě na hubu. Srovnávat tuhle holku z Madonnou, považuju za hodně velkou urážku. Madonna měla styl a dobrý nápady, ale tahle holka ktará už bohužel vyrostla dělá jen špatnou show, na kterou namá ani kuráž a už vůbec na ni nemá nárok. Klip mi je totálně volný, protože znám daleko peprnější. Nehodnotím, protože je to hloupost. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Není v tom zaujatost, jen mě ta image rádoby cool rebelky, která nepozná hranici vkusu, příjde poměrně trapná. Když jí nevidím vyplazovat jazyk, pózovat nebo kroutit prdelí, tak na mě vyskočí Wrecking ball - celé je to v podstatě nudné, ale všichni se přeci budou bavit o tom, jak olizuje kladivo a houpe se nahá na železné kouli. A je to škoda, protože ta píseň sama o sobě není úplně zlá a nechápu, proč videoklip nemá alespoň nějaký příběh. Asi by to ale pak už nebylo tak "cool rebelské"... :) No, někde jsem četl, že Miley "roste", ale jestli tohle má být vzor pro teenagery, tak pěkně děkuji. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Klip hraničící s odpadem, a to jenom proto (a nééé, fakt nejsem puritán), že když nevíte, jak posílit svou slávu, prostě se začněte všude vyslíkat, vyplazovat jazyk a chovat jako totální p.... ehm ok, už jsem v klidu. Téhle slečně a jejímu týmu prostě normálně jeblo, ale moc bych to neřešil, Lady Gaga taky dělala šílenosti pro slávu a dneska o ní skoro nevíme. Takže v pohodě... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)
  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)

Reklama

Reklama