Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

maddy 

všechny recenze uživatele

Keby to bolo regulárne porno, tak tomu napálim aj plných 5 hviezdičiek. Bohužiaľ nestalo sa a tak pokus niekdajšej nevinnej teen hviezdičky Miley Cyrus pôsobí neprirodzene a zvolená forma nemá pre pieseň vôbec žiaden význam. Trápny, zbytočný pokus šokovať. Už aj Madonna koncom 80. rokov vedela, že vešať sa nahá okolo gule nestačí, pokiaľ v tom nie je zapojený aspoň nejaký kontext. A stavím sa, že po Miley o 3 roky už ani pes neštekne. Teen-obecenstvo jej čo chvíľa odrastie a týmto si nové rozhodne nezíska. ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Já vám fakt nevím. Hudba mě doslova přikovala, ale nebylo to to jediné, co vzalo kladivo (ne, to oslintané) a zarazilo mi hřebíky do hlavy ve tvaru "MILEY". Praly se ve mě pocity jako "Co to sakra je?!" a taky "Tak ta to dokázala rozbalit", ale spíš nad úžasem převládala nechuť. Házím dvě hvězdy, za ten její úžasně pronikavý hlas. Příště už ale raději bez klipu (no jo, z nasranosti se přeci dělají bláznivé věci, ale tohle bylo opravdu divné Hanno POMOnthovaná). ()

Reklama

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Ano, bohužel žijeme v době, kde se točí videoklipy, které nejsou žádné skvosty. Většinou jde jen o dobrou párty s hromadou alkoholu a pokud možno nahejma ženskejma. A já se musím přiznat, že jsem v šoku, že si všichni pokyvují, jak jsou tyhle klipy dobré, ale jakmile se objeví polonahá Miley, lidi nestačí sbírat šutry a už už chtějí kamenovat. Jenomže rozdíl mezi tímhle klipem a ostatními klipy je v tom, že Miley svojí písničku (která je mimochodem docela povedená a hlavně stoprocentně upřímná ) myslí vážně. A já jí věřím, že tenhle klip má svoje opodstatnění a svůj účel. Lidi, ty šutry který jste nasbírali, radši házejte na zpěváky, kteří mají písničky a klipy jenom o šukání a o tom jak je všechno jedna velká párty. A kdyby jste mi joo chtěli udělat radost, ty šutry neházejte vůbec na nikoho. ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, efektivní, virální, velmi úspěšný videoklip pod režií Terryho Richardsona, který přesně splnil to, co splnil měl. Tedy našlápnout kariéru Miley Cyrus směrem, kterým se ve své době vydala Madonna a utvořit si vlastní sebestylizaci a hlavně "šokovat" "(nic mě na tom nešokovalo, videoklipy od Rammstein jsou daleko tvrdší a nikdo se nad tím nepozastavuje), takže u mě dobrý a Terrymu skrytě závidím. Mít takovou sledovanost hnedka s prvním klipem, moje ego by vyrostlo až za hranici naší galaxie ... ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Klipy nehodnotím ale toto veľmi rada. Miley ostala trápna pózerska piča, ktorá to hrá na strašne crazy bitch. Fuj nechápem, že Miley, ktorú som mala rada je tá istá čo aj teraz len blond a jebnutejšia. Ja sa pri tomto klipe ani neviem slušne vyjadriť. To je ako podľa vás sexy keď niekto oblizuje kladivo? Alebo, že si piču obtiera o reťaz? Každý kto dal tomu viac ako hviezdičku u mňa klesol. A teraz idem oblizovať šróbovák lebo kladivo nemám. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)
  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)

Reklama

Reklama