Reklama

Reklama

Miley Cyrus: Wrecking Ball

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Scénář:

Dr. Luke, Miley Cyrus

Kamera:

Jonathan Sela

Hrají:

Miley Cyrus

Recenze (96)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem s takovou radostí nedával plný počet. Nepovažuji se za fanouška Miley, vlastně jí ani neposlouchám, slyšel jsem všehovšudy 4-5 písní. Myslím si, že je natolik dobrá a hezká zpěvačka, že to prvoplánovité, jednoduché a snad až laciné provokování nemá zapotřebí. Ale asi to tak chce a zdá se, že na to spousta lidí slyší (ať už v pozitivním či negativním smyslu). Po hudební stránce se mi Wrecking Ball líbí hodně, jako videoklip se mi to líbí taky. Když podobné věci dělala Madonna, lidi ji obdivovali... ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Ano, bohužel žijeme v době, kde se točí videoklipy, které nejsou žádné skvosty. Většinou jde jen o dobrou párty s hromadou alkoholu a pokud možno nahejma ženskejma. A já se musím přiznat, že jsem v šoku, že si všichni pokyvují, jak jsou tyhle klipy dobré, ale jakmile se objeví polonahá Miley, lidi nestačí sbírat šutry a už už chtějí kamenovat. Jenomže rozdíl mezi tímhle klipem a ostatními klipy je v tom, že Miley svojí písničku (která je mimochodem docela povedená a hlavně stoprocentně upřímná ) myslí vážně. A já jí věřím, že tenhle klip má svoje opodstatnění a svůj účel. Lidi, ty šutry který jste nasbírali, radši házejte na zpěváky, kteří mají písničky a klipy jenom o šukání a o tom jak je všechno jedna velká párty. A kdyby jste mi joo chtěli udělat radost, ty šutry neházejte vůbec na nikoho. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem zarputilým fandou popíku, ale nevedu proti němu žádný džihád, takže mi poslech tohoto songu nezdvihl tlak, nezanítil slepé střevo a nevytvořil se mi kvůli němu ani jeden žlučníkový kámen. Horší je to s videoklipem, neboť kombinace nepříliš oděné dívky a bouracího kladiva slibovala být hodně sexy záležitostí. Pro mne však nebyla. Pohled na tu příšerně zmalovanou vyzáblinu mne spíše vyděsil a asi mne bude pár nocí strašit ze sna. ()

RockChick 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že po "We Can't Stop" větší fail už přijít nemohl... Mohl. Miley Cyrus na to rozhodně nechce jít oklikami a aby ji už konečně všichni vnímali jako Lady Gaga nebo Rihannu, co udělá? Jistě, nebude se troškařit a rovnou se vysvlékne. Ne, Miley, vůbec dokonale nejedeš podle klasického comedownu dětské hvězdy. Ne, Miley, vůbec nesplňuješ všechna typická klišé, které říkají cosi o tom, že tělo prodává nejlépe. Haha, vůbec ne, vždyť tvůj klip je jenom novým "Nothing Compares 2 U", sama si ho tak označ. Jenom tvoříš dějiny a tak no, tomu mi vůbec nerozumíme. A nezapomeň olíznout i kladivo, co když by nám to všechno ani po tom obnažení nedošlo!? (haha, jo, a díky, že mám díky tvému kinematografickému opusu teď jubilentní stý komentář!) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Od kdy se na CSFD hodnotí i hudební klipy? Po filmařské stránce pěkný kus práce. Velmi čisté a jasně nalajnované. Nedivím se nízkému hodnocení, protože většina zdejší populace dává odpad ne tomuto klipu, ale Miley Cyrus. Vsadím se o boty, že ani nevíte, proč ji nemáte rádi a vezete se na nové vlně nenávisti vůči téhle osobě... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • S nápadem na vizuální stránku klipa přišla sama Miley Cyrus. (Patw)
  • Videoklip existuje ve třech verzích. První verze obsahuje mimo jiné i záběry nahé Miley na demoliční kouli. Druhá verze, director's cut, je pouze jeden záběr na tvář zpívající Miley a třetí verze, která je určená pro televize, místo záběrů nahé Miley používá smyčku scén běžící dokola. (Patw)

Reklama

Reklama