Reklama

Reklama

Blood Punch

Trailer

Obsahy(1)

Milton (Milo Cawthorne) je veľmi šikovný študent, ktorý má nadovšetko rád chémiu. Je natoľko šikovný, že dokonca dokázal vyrobiť metanfetamín. Avšak už nie natoľko, aby ho pri tom nechytili, a tak skončil v rehabilitačnom centre, kde stretáva krásnu Skyler (Olivia Tennet). Jej najväčším problémom je veľká zásielka pseudoefedrinu, z ktorého by rada vyrobila metanfetamín. Nemá však na to schopnosti a ani ani čas. Prvý problém by mohol vyriešiť Milton, ktorého celkom pobláznila, ale to treba rýchlo konať. Preto spolu za prispenia ich priateľa, psychopatického policajta Russella (Ari Boyland), hneď v noci z liečebne ujdú na odľahlú loveckú chatku, kde by mal Milton vyrobiť tú drogu. Ono to však nie je nejaká obyčajná chatka... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Blood Punch“ není dokonalý snímek, ale je chytrý, je dobře zpracovaný a daří se mu zdárně dojít až do konce, což jste si ani na začátku nemuseli myslet. Mám rád chytré filmy a tomuhle se navíc ještě podařilo být docela drsně naturalistický s triky, které jsou na dobré úrovni. Nečekaný zážitek, který má svoje mouchy – možná až zbytečně natahovanou stopáž, některé nudné scény – ale jako celek funguje. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se ukecat a pustil si to. :-) Když jsem letem světem projel popisek, bál jsem se další blbiny alá rozdělíme se, utíkej támhle do tý tmavý stodoly, zakopnutí o jedinou překážku při útěku apod. Nemohl jsem být dál od pravdy. Tak trochu variace filmu Na hromnice o den více, se nesnaží šokovat násilím ani překombinovaným dějem. V klidu odkrývá karty a jediný co nechává skryté je konec. Trošku jsem se bál, aby právě ten nepokazil pohodový dojem z filmu. Nestalo se. Naopak se nepouštěl do žádných Happy Endů, což mám vždycky rád. 75 procent. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatický projekt ze kterého na jednu stranu čiší amatérismus, ale na stranu druhou i očividné nadšení. Nevyrovnaný, ale chytlavý scénář s opět poněkud neučesanými, ale místy vyloženě povedenými dialogy je díky svému námětu asi nejsilnější stránkou filmu. Za málo peněz zábavná kopa muziky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně krvavé, hodně ulítlé, hodně natahované a hlavně docela zbytečné. Nadšení je sice fajn, ale ne vždy prostě stačí. Tohle trio místy hodně baví, po většinu času ale selhává se slabinami ve scénáři. Přitom režisérka Madellaine Paxson dosud platila za seriálovou scénáristku, pro svůj režijní debut ovšem sáhla po komediálně-thrillerové látce někoho jiného. Časová smyčka mě nepřesvědčila, ba spíš vadila. Hlavní hrdinka chce být za femme fatale, ale i kvůli svým hereckým limitům jí to příliš ne(u)věříme. Šarm i osudovost jí jednoduše chybí. Druhou polovinu jsem tak trochu protrpěl. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další podařená časová smyčka ? Celkem příjemný překvápko, jakým směrem se nakonec Blood Punch vydal. Škoda, že to nebylo více Hororovější, ale za to, jsem se dost bavil, humor tu fakt nechyběl, krve bylo taky dost, výborná hudba, sympatická dvojice, natočené je to taky kvalitně, jen škoda, že to bylo ke konci už dost natahovaný, ale vyloženě jsem se nenudil. Při finální scéně jsem se dobře nasmál "Nebo se možná ... uvidíme zítra" dokonalé ! (184. hodnocení, Full HD) P.S. Při filmu jsem chlastal malinový energeťák Hot Blood =) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama