Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 1

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (455)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca hororová komédia bola príjemným prekvapením vtedajšieho roku 2017. Snímka zvládne trochu vystrašiť, poriadne pobaviť, aj trochu prekvapiť. Nie, nie je to prelomový film, ale zábava je to slušná. Film sa celkom úspešne vyhýba trápnosti. Pár klišé sa samozrejme objaví, ale v nijak veľkých dávkach. Priaznivci hororov, ktorí sa chcú vyložene báť, budú sklamaní. Aj keď sa snímka prezentuje ako horor, úplne v pokoji ho zvládnu aj slabšie povahy. Je tu pár lekacích scén, ale smrť je skôr zábavná. Vieme totiž, že ju nemusíme brať vážne. Zápletka prebúdzanie sa dookola v jeden deň prirodzene pripomína Na Hromnice o deň viac (1993), ale tvorcovia scenára sa za túto inšpiráciu nehanbia. Preto ju sami vtipne a s nadsádzkou zmienia. Je to taká príjemná zábavka na nudné upršané nedeľné odpoludnie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pak tady má mít někdo rád Israel(a), když se Jessica každé ráno probouzí v posteli zrovna jemu. Čekal jsem, že aspoň jednou by se mohla objevit na sedačce vedle mě, ale vždycky jsem tam nachmatal jenom bundu. Po prvních deseti minutách bych v anketě "Dokáže Jessica utáhnout film?" jasně kroužkoval odpověď "to spíš Sparťan políbí Slávistu", no jenže na konci jsem běhal po kině a hledal někoho, kdo by mi na ni dal číslo. Nevadí mi jednoduchost, když je s ní zábava. To je jednak jediná možnost, jak dokázat žít sám se sebou, pak ale taky jedinečná příležitost, jak si užít i tuhle pubertální blbovinu. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Já miluju filmy s časovou smyčkou. Není divu že i "Všechno nejhorší" se připojilo k filmům jako je "Na hromnice o den více" či "Na hraně zítřka", který se mohou pyšnit plným počtem. Konečně i časová smyčka přišla do hororového žánru a s výsledkem jsem nad míru spokojený. Sice ze začátku mě velmi štvalo chování hlavní postavy, ale jsem rád, že se to postupem času přesunulo do takového stavu, který mi už příjemný byl. Něco takového prožít by neuškodilo některým pipkám co kráčí na tomto světě. :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Svižný a celkom originálny nápad spojiť tento čiernohumorný sci-fi prvok so slasherom má hneď od začiatku dve strany mince. Sledovať postavu, ktorá sa ocitne v takto nezávideniahodnej situácii, je určite zábavné aj napínavé, ale hneď od začiatku je zrejmé, že logikou sa príbeh riadiť nemôže, pretože by ani nevznikol. Ak by som totiž vedel, že večer zomriem, tak skrátka zoberiem auto a odídem preč. Ale dobre, priebeh deja má grády, všetko sa deje rýchle a všetko sa hýbe vpred ako v lokomotíve. Našťastie má film dva konce, pričom ten druhý je celkom prekvapivý, avšak, opäť, logika tu hrá druhé husle. Pokiaľ sa od totálnych nezmyslov oprostíte hneď od začiatku, film si užijete viac a možno nebudete mať problém ani s ďalšou hviezdičkou. A možno si až po jeho pozretí uvedomíte, že žijete práve prvý deň zvyšku vášho života. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Filmy o uvíznutí v časové smyčce bývají zpravidla zajímavé, chytlavé a poutavé, což se potvrzuje i v tomto případě. Když pominu nesympatické herce v hlavních rolích, tak mi zůstane příběh, jenž určitě stojí za diváckou pozornost. Zpracování snímku potěší, neboť decentní hororové prvky napnou a potěší, podobně jako mysteriózní nádech. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (20)

  • Trailer obsahuje skladbu "In Da Club" od amerického rappera 50 Centa. Pre film sa ale nepodarilo nadobudnúť práva na použitie tejto skladby, z tohto dôvodu bola vytvorená iba vyzváňacia kompozícia. (WalterIK7)
  • Tree (Jessica Rothe) má narodeniny 18. septembra. Dátum je možné vidieť na budíku. (beso74)
  • Pôvodná maska navrhnutá americkým dizajnérom Tony Gardnerom bola s tvárou prasaťa, a teda motívom, už použitým v sérií Saw. Gardner, ktorý sa v deväťdesiatych rokoch podpísal pod inú slávnu sériu, Vreskot, pre ktorú napísal slávny kostým zabijaka, však neskôr prišiel s nápadom detského kostýmu aký aj zrealizoval do finálnej podoby. Masku mal režisér Christopher Landon vyskúšať v kancelárii a vystrašiť ňou miestneho pracovníka, čo sa aj podarilo a režisér vedel, že je pre potreby filmu tá pravá. (WalterIK7)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama