foto

Olivia Tennet

  • nar. 4.1.1991 (27 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gary z Pacifiku
2016 Stěhování
2013 Blood Punch
2006 Ozzie
2005 Boogeyman
2003 Lucy (TV film)
2002 Pán prstenů: Dvě věže
2001 Kids World

TV seriály

2015 800 Words (TV seriál)
When We Go to War (TV seriál)
2011 The Almighty Johnsons (TV seriál)
Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
1999 Xena (TV seriál)
Jestli střevíček sedí... (S04E12)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace