Reklama

Reklama

Mischief Night

  • Velká Británie Mischief Night
Trailer

Obsahy(1)

Mischief Night rozpráva príbeh mladého dievčaťa menom Emily Walton (Noell Coet), ktorá po autonehode, pri ktorej prišla jej matka o život, trpí psychosomatickou slepotou. Je noc pred Halloweenom a do jej domu sa snaží dostať vrah. Keďže je Emily slepá, môžu ju a jej najbližších pred záhadným útočníkom zachrániť už iba jej inštinkty. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Slepá teen fešanda v opustenom dome Vs retardovaný vrah v žltom pršiplášti od Vietnamcov za 3 eura. Ak Vám to pripomína súboj zo "Street fighter" či "Fantastic 4", mýlite sa. Toto by mal byť námet na "home invasion" jak vyšitý. Nakoniec je z toho thriller rozprávka so šťastným koncom ( nič horšie sa v horore, ani nemôže stať! ). "Mischief Night", nič originálne okrem "BOOO", neponúkol. Dve gore scénky, "happy end" ( Ja vidím! ) - no na parádu. Ale aby som len nekritizoval. Oceniť kladne možno napríklad snahu o budovanie atmosféry, ktorá bola miestami vďaka hudobnému doprovodu veľmi slušná. Pár zvratov celkom potešilo. No ale prečo som vlastne tento snímok tak "zjebal"? No lebo sa v ňom nachádza až príliš retardovaných postáv, na čele so sympatickou pani z aplikácie na vytáčanie hlasom. Samotné chovanie "murdera" radšej nebudem ani komentovať. Tento snímok je z hľadiska myšlienky akousi lacnou kópiou, ešte lacnejšieho "Purge" - 45%. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišimarjá, co to bylo? Psychicky bloknutá slepá nána, která líta s polorozbitým mobilem po bytě a když už na někoho známého narazí, tak ten dotyčný ji odloží do kouta s dovětkem: "počkej tady". No musel jsem se smát, to byla opravdu amatérská komedie. Navíc s herci z ochotnického spolku. Doporučuji, nestahovat a nebo ihned smazat! ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Film som si najprv zmýlil s rovnomenným hororom, ktorý však očividne ešte nevyšiel a na ktorý ma nalákal sympatický trailer s Malcolmom McDowellom. Čo by však nevadilo, ja si pozriem každý horor rád, pokiaľ nie je nudný... ale toto bol trochu zbytočne rozťahaný home invasion slasher, ktorý sa urputne (a pomaly) snažil vybudovať atmosféru, no akosi to prestrelil, až sa mi pri ňom začalo driemať. Pritom naháňačka, resp. skôr schovávačka, slepej pipky a dementa v pláštenke mala dobrý základ a peknú úvodnú scénku, ktorá navnadila, takže z toho kľudne mohli vyžmýkať aj viac. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme zase opuštěný domeček, oběť a blbce ve žlutý pláštěnce. Slasherová vykrádačka , která hodinu příšerně nudí a zbytek času nudí jen o něco méně. Jak to dopadne je jasné už na začátku, protože zabít slepou holčičku (i když tu krávu jsem chtěl zamordovat hned na začátku) by způsobilo poprask u Americké unie nevidomých a vzhledem k tomu, že se jedná o poruchu psychosomatickou, nebudu ani moc spoilerovat (přesto SPOILER) když napíšu, že zrak se děvence vrátí v tu nejvhodnější dobu. 10% za pilu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je hororová home invasion konkurence příliš silná, takže tahle pohádka o slepé dívce a násilnickém truhlíkovi ve žluté pláštěnce (šťastný konec included) moc šancí na pozitivní přijetí zmlsaným diváctvem nemá. Zvlášť když zmíněný žluťásek většinu stopáže jen nudně kokotí v koutě a nic nedělá, přičemž Esmeralda se stíhá mrzačit sama stoupáním na ostré předměty apod. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama