Reklama

Reklama

Pomsta zelených draků

  • USA Revenge of the Green Dragons (více)
Trailer

Dva nejlepší přátelé stoupají v New Yorku 80. let po žebříčku čínského podsvětí. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer

Recenze (13)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// PLUS: na základě skutečných událostí, poměrně uvěřitelné, místy napínavé a dějově atraktivní a občas nepředvídatelné MÍNUS: díky "historickým skutečnostem" se to musí držet v mezích, přijde mi, že nebýt toho, tak si mohli tvůrci s dějem víc pohrát, klidně by mohlo být i delší/// Shrnutí: Ukázka toho, jak v reálném světe nefunguje spravedlnost a jak byla Amerika 80tých let drsná./// Celkem 64%/// ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se točí východní tvorba v západním stilu... k tomu není opravdu co dodat. tak sadistickou nudu už jsem vážně dlouho nezažil. Od odpadu tenhle film? Dělí jen fakt že mám pro východní tvorbu jisté cítění. Tohle bylo jak kdybych spolknul kyselí bonbón i z alobalem a on se mi seknul v krku jak klubko ostatného drátu. Hodně špatný vspomínky a neustálí pocit na zvracení. Nic jiného jsem z tohodle rádoby gansterského patosu... necejtil. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

A pritom ten názov je tak lákaví. Človek čaká súbojé, katany, lietajúce ruky a nohy a hektolitre krvi a to všetko na pozadí klišoidného deja. Ale nie. Pozrieme sa, ako prichádzali kedysi do USA prisťahovalci, konkrétne Čínania. Biznis, gangy, prestrelky, krv. Všetko ako tak ok. Dej ušiel, ale nevytiahol ho z B-čkoidnej žumpy. Dokonca ani Liottovi sa to nepodarilo. A nejak sa mi nechce veriť tomu ( aj keď je to skutočný príbeh ) že by v tom biznise policajti nešli s nimi. 2 z 5 ()

hburda 

všechny recenze uživatele

Je jedno jestli jsou to Italové, Mexičani nebo Číňani. Všude se to střílí stejně. Některý kousky filmu si říkáte „jo to je dobrej film“ a už si plánujete jak tomu dáte 4 hvězdy. Některý kousky si říkáte „To si děláš prdel? Horší herce už sis nemohl sehnat. A ten vlezlej kytarovej zvuk pokaždý když je potřeba přidat EMOCE?“ Filmy o mafii mám rád. Jsou to moje vůbec nejoblíbenější filmy, ale tohle je jedno z největších zklamání roku. Pozitivum je, že si tvůrci uvědomili, že pro západního diváka jsou obličeje běžných číňanů nerozlišitelný, takže každá hlavní postava má jedinečnej účes, podle kterýho je rozpoznáte. Trochu jako v anime. 50% ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Filmy od tochto tvorcu Andrew Lau, tiež nepoznám. Ale keďže to dávali na FilmBoxe, tak som bol trochu aj zvedavý, a zároveň zvedavý na čínsko hongkongský kinematografiu. V ktorom ma, v malej úlohe prekvapil aj Ray Liotta ( ktorého som mal rád ), a zároveň som s filmu cítil aj trochu Martina Scorseseho ale aj viem prečo ,,keď sa v titulkoch objavilo jeho meno”. Samozrejme týchto hercov z hongkongskej produkcie veľmi nepoznám ( okrem tých oveľa viac slávnejších ). Ale mňa samotný film prekvapil, za mňa som dostal poctivú akčnú kriminálku, z niektorými dosť podarenými scénami ( ako v tej garáži , s tou žiletkou ). Možno film nadhodnotim: ale za mňa ⭐️⭐️⭐️⭐️ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Skladba z traileru je cover verzí skladby "House of Rising Sun" od Animals. Martin Scorsese, který je výkonným ředitelem filmu, použil originál skladby ve filmu Casino (1995). (Punisher)
  • Film se začal natáčet v roce 2013 v Čínské čtvrti, v Queensu a Brooklynu v New Yorku. (Punisher)
  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2014. (Terva)

Reklama

Reklama