Reklama

Reklama

Poté, co úchylný milionář brutálně zavraždí manželku geniálního doktora, rozhodne se doktor za každou cenu pomstít. Na černém trhu koupí mladou feťačku a začne ji trénovat pro jedinou misi - proniknout k přísně střeženému milionáři a zabít ho.
Japonský snímek na hranici akčního filmu a splatteru je postaven z velké části na herečce Asami, která má na svém kontě již několik obdobně zaměřených děl. (Tamten)

(více)

Recenze (34)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bože, ta neklidná kamera už mě vytáčí. Tady je strašně moc vidět, jak je zbytečně nadužívána. Jinak se ale jedná o výborné béčko, od kterého dostanete to, co čekáte. Je to místy neskutečně tuctové, ale jsou tu výborné ujeté nápady, které sice logicky nefungují, ale jinak vypadají moc dobře. Japonci jsou skvělí magoři a v tomhle podání dokazují, že si dovolí hodně. A proč ne? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě se shodu s komentářem George Stobbart(a). Jen dodám, že jsem rád, že to nebyla šílenost ve stylu The Machine Girl, ale na druhou stranu jsem od tohoto kousku čekal něco víc než čím nakonec byl. Navíc část filmu kde se bývalá smažka zaučuje v chladnokrevnou killerku nudí a místy to vyznívá komicky. Průměr. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Slušné. Oproti klasickým japan revenge filmům z 80. let je to ještě čajíček, ale aspoň to má trochu mozku a i ten příběh a jeho vývoj není vysloveně zlý. V závěru to už všechno jde trochu do kytek. A Noriaki Kamata jako Hamazakiho syn je vyloženě hnusák k pohledání. A nesmíme ani zapomenout na nejpraktičtější využití vlasů v historii filmu. Silné 2. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Gun Woman je totální POLOAMATÉRSKY natočená sračka, pardon za ten výraz. Déčková hudba, céčkový look, béčkový scénář... áčková Asami. Pokud někdo náhodou pamatuje éru osmdesátkových VHSek, ví, co si má představit. Hudební doprovod opravdu osmdesátky, scénář jakbysmet, ke všemu okořeněnej o typicky japonský úchylárny typu nekrofilní retard, ale řekněme si narovinu, že i v tom je jakýs takýs kouzlo Gun Woman. Asami řekne za film jedno slovo, ale zato 40 minut pobíhá nahá, všechno ostatní nemá cenu nějak výraznějš komentovat. Rozhodně bych film nedoporučil filmovým fajnšmekrům a odpůrcům japonské krve. Ale kouzelnej pro openminded pýplz určitě je :) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Doktor, ktorému sadistický milionár zabije ženu sa rozhodne pre netradičnú pomstu. Zmocní sa mladej ženy, vytrénuje ju na profesionálnu vrahyňu, implantuje jej do tela zbrane a ponúkne jej slobodu, pokiaľ sa jej podarí splniť úlohu a pri tom nadobro nevykrvácať. Bizarný, brutálny a špinavý, japonský revenge počin, ktorý sa pohráva so svojim subžánrom a snaží sa zo svojej jednoduchej podstaty vytrieskať viac. To sa mu občas aj darí, navyše ponúka pestrú paletu postáv na ktoré divák nezabudne (hlavný záporák je top psycho!) a emotívny príbeh zaliaty v množstve krvi. Ale na druhú stranu; nič ma v tom nenadchlo až tak moc, aby som mal potrebu hodnotiť vyššie. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama