Reklama

Reklama

Kesäkaverit

Trailer 2

Obsahy(1)

Měly to být ty nejbáječnější pracovní prázdniny. Světoběžnice Iiris, její nejlepší kamarádka Karoliina, prázdninový rezort v Hanko se všemi plážemi a nočními kluby a kluky, od nichž si tyhle dvě zkušené „rajdy" rozhodně nenechají nic nabulíkovat. První stopku na cestě ke splnění snu vystavilo bydlení – tenhle polorozpadlý panelák přeci na prospektu nebyl! Druhý zádrhel představuje jejich kolegyně v kavárně - Eeva je poněkud pomalá a dost nedovtipná. No a za třetí, zlaté pravidlo „hlavně se nezamilovat" se někdy těžko dodržuje... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Na to aká je to scenáristicky totálna blbosť, je Kesäkaverit vcelku pozerateľný kúsok. Ničím však neohúri a v každom ohľade je cítiť nízky rozpočet. Čo mi trochu kazilo dojem, bola nevyužitosť prostredia, keď bola väčšina filmu natočená na troch miestach. A celkovo tá prehnaná zameranosť na vzťahy (ktoré sú inak celkom o kokote) mi pripomínala jeden diel ktoréhokoľvek slovenského "denného seriálu". Ale ako píšem, pozeralo sa to celkom v pohode, takže na zabitie nudy OK... + Nerozumiem žánrovému zaradeniu do "Komédie" ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková letní bublavá záležitost, poněkud retro ražení, s docela příjemnými hlavními představitelkami. Osobně bych sem nacpal trochu erotiky, ale je možné, že ve Finsku je tohle považováno za rodinný výchovný film (PG13), kterak začít s pohlavním životem bezpečně a hlavně bez dětí! I ve Finsku se dá koupat v moři a chytat bronz na pláži... asi tak týden v roce :-) ()

Reklama

Reklama