Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 2

  • USA Bad Ass 2: Bad Asses (více)
Trailer

Veteráni Frank a Bernie se dají znovu dohromady, aby dokázali, že i jako důchodci nemají problém vyčistit ulice Los Angeles od argentinského drogového kartelu... Frank Vega se od policistů dozvídá, že mladík, kterého ve své tělocvičně trénoval v boxu, Manny Parkes, byl zavražděn. Známý policista také Frankovi oznamuje, že Manny byl údajně drogovým dealerem, u mrtvoly byly totiž nalezeny jakési tablety. Frank na pohřbu slíbí matce Mannyho, Rosarii, že vrahy jejího syna najde. Frank začne ihned pátrat mezi svými svěřenci v tělocvičně, kdo o Mannyho dealerství věděl. Frank je úspěšný a mladík Tucson Franka dovede do drogové varny, odkud Manny drogu získával. Frank varnu zničí a drogové dealery na místě ztluče. Výrobu drog však organizuje argentinský diplomat Leandro Herrera. Ten na Franka obratem posílá své zabijáky. Ti by Franka na chodníku před tělocvičnou doslova utloukli, kdyby Frankovi nepřišel na pomoc Bernie Pope, stařičký majitel krámku ze sousedství. Bernie útočníky zbije hokejkou a s Frankem se domluví, že spolu Mannyho pomstí. Oba staříci začnou pátrat po šéfovi drogového kartelu a velmi brzy zjistí, že organizaci řídí jakýsi Adolfo, což je Leandrův syn. Adolfo, na kterého se jeho povedený otec kvůli Frankovi a Berniemu vzteká, nechá vyhodit do vzduchu Frankovu tělocvičnu a Bernieho krámek. Frank s Berniem vtrhnou do Adolfova domu a tady ve rvačce Frank vypíchne Adolfovi oko. Zatím Leandro nechává unést Rosarii, aby se Frankovi, který se s ní sblížil, pomstil. Oba muži se ihned vydávají ve stařičkém fordu ženu zachránit. To se sice podaří, ale Frank se ještě předtím musí ve rvačce utkat s Leandrem. To však pro něj není problém a darebák seznámení s Frankovými pěstmi nepřežije. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dva Dannyové, hispánský Chuck Norris Trejo a černošský mistr v sezení na zaminovaném hajzlu Glover, roztáčí soukolí osudu losangelského podsvětí tím, že rozdávají pěsti v tandemu, jaký filmový svět ještě neviděl. Ačkoliv se jedná o druhý díl, a o těch víme, že bývají slabšími, je tento mnohem dynamičtější, zajímavější a určitě lépe natočený. Zdá se, že Craig Moss ztratil chuť na amaťáky a zkusil konečně opravdový film. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Občas jsem nevěděl, zda Danny paroduje sebe sama nebo to vše myslí tak trochu vážně. Já se budu tvářit, že jde o první případ, protože pak můžu říct, že jsem se bavil. Pamatuju si, že jednička se mi zdála utahaná, ale nevybavuji si, že by tam bylo tolik komediálních prvků. Jenže paměť je sviňa a dívat se na to znovu nebudu. Takže když to celé ohodnotím jako samostatnou jednotku, tak jsem se občas zasmál vtipu, Déčko umí být nasraný a kuželům okolo to dává slušně sežrat. Akce je udělaná tak, aby to nevypadalo, že se z D snaží udělat něco víc než je. Prostě občas si musíte kus bitky i domyslet. A takhle to i beru a pak můžu dát slušných 55 procent. Abych nezapomněl tak, D Glover si zde roli očividně užívá. PS: za hlášku o postradatelných (nvm zda je i v originále) Dám 60 procent :-) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak film za tři,ale je to o malinko lepší než jednička.A to lehký zlepšení se jmenuje Danny Glover.Je vidět,že na poli akční komedie má zkušenost,takže hazí zapškle vtipný hlášky, a protože Craig už tady tak zbytečně netlačí v krvavosti na pilu,a necpe do filmu úplně zbytečný scény,film vodsejpá,a mě docela bavil.Ty vole,kombinace tovární bezpečnostní přilby a zelený teplákový soupravy je naprosto nenápadná.A granát do helikoptéry byla jediná scéna přitažená za vlásky.60%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě se dvojka určitě povedla. Filmek není nikterak nabušený akcí, za to je v ní hodně vtipných momentů o které se stará hlavně Danny Glover jako parťák Dannyho Treya. Když jdou dva veteráni po krku drogovým dealerům, má to grády a dobře se na to kouká. Celý mi to rychle uteklo a určitě to neuvidím jen jednou. 75% :) ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Béčkový filmy mám rád, ale tentokrát mě Bad Asses 2 vůbec nesedlo. Dva 70letí dědci vypráskají argentinskou drogovou mafii. Původně jsem chtěl dát odpad, za hrozně křečovitý příběh a za jeden kýč za druhým, ale na druhou stranu musím uznat, že sem tam jsem se usmál, když dědci řekli něco vtipného. Což ovšem film jako celek moc nevytrhne - 20% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama