Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (4)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná série je za mě nejslabší. Už ze začátku se musíme troch vyrovnat s uběhnutým časem, každá postava se svým způsobem nějak změnila, ale Everlasting zůstává pořád stejně zvrácené. Nicméně už to bohužel nefunguje tolik, jako u předchozích sérií. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série působí, jako by mezi ní a tou předchozí ještě jedna sezóna chyběla - většina postav hned zkraje prodělá docela radikální (ač pořád pochopitelnou a pro katarzi potřebnou) proměnu, allstar sérii Everlasting chybí dostatek divákovi známých hvězd, a zároveň je do těch osmi dílů naroubována hromada šoků a cliffhangerů, které vyšumí do prázdna, protože se v nich postavy nestihnou dostatečně vyrochnit. Na druhou stranu, hroutící se Shiri Appleby táhne celou sérii ještě s větší vervou, než dosud a povedených momentů je zde stále ažaž. Samotný závěr seriálu mě ale nechal zcela chladným, což je pro jinak špičkový seriál asi ta největší rána. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtá série byla vypuštěna jako překvapení jediná celkově na streamovacím kanálu Hulu, načež bylo oznámeno, že s ní seriál končí. Pravděpodobně kvůli slabým číslům 3. série, která ztratila 60 % diváků. (hansel97)

Reklama

Reklama