Reklama

Reklama

Dédalo

Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
Portugalsko, 2013, 11 min

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu výborná atmosféra, len škoda, že sa viac nepopracovalo na tom monštre či neobjavilo nejaké to gore. Každopádne pútavé scifíčko z vesmírnej lode "Enterprise" .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příběhy z lodi Nostromo mám rád. Velmi dobrá atmosféra, škoda, že to vypadá jen jako výsek z celovečerního filmu. Tedy divák je vhozen rovnou do děje a konec je ponechán na něm. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky mi tam k větší spokojenosti chybělo něco navíc…Pravda je, že atmosféru to mělo vcelku přijatelnou, ovšem divák přece jenom očekává od podobných kousků i nějaký ten přídavek v podobě alespoň slušného fightu s monstrem, nebo nějaké to gore. Ono totiž sledovat špinavou ženskou, kterak si píchá nějaký ten sajrajt k přežití, moc velké terno není. Naštěstí to mělo zajímavý zvukový doprovod… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čím to bolo zásadne ovplyvnené, musí byť snáď každému jasné. Dokonca som tam videl aj zopár takmer identických záberov. Má to ale gule a je to profesionálne natočené. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Úvodní atmosféra mi dávala naději, že dostanu úžasný horor v podobě Vetřelce. Bohužel po té co se nám ukáže monstrum v plné kráse, celá ta atmosféra jde dolů. Protože je to strašně umělý a vy máte pocit, že pod tím oblekem je člověk, což je hodně velká škoda. Další věc kvůli čemu nemůžu zvýšit hodnocení, je hlavní postava = závěr. Tvůrci se měly držet té atmosféry, škoda. Neill Blomkamp by si s tím dál věčí práci. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Z toho by bol dobry film v klasickej dlzke, len na tej prisere by mohli viac zapracovat a pripadala mi nejaka neobratna a extremne leniva pohnut sa dopredu:) ()

Reklama

Reklama