Reklama

Reklama

Liga nepotřebných

(amatérský film)
  • USA The League of Dispensables (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

BrejkDenz Bradrz, slovy karlovarské České umělecké agentury „dva hodně vostrý hoši, který se nebojí ukázat světu, že tepláky... to je základ fšeho", společně působí už deset let a v roce 2010 svými tanečními kreacemi okouzlili porotu televizní soutěže Česlo Slovensko má talent. Nyní spojili síly s tvůrci pořadu Žatecká Prda, jinak černé perly v programu jedné z našich regionálních televizí, a výsledkem je filmová parodie, která potěší každého příznivce žánru, i když prudérnější diváci se svými dětmi či vnuky zůstanou možná raději doma. Ale jinak je v tomhle filmu prostě všechno... akce, zrada, pomsta, úder otevřenou dlaní, erotika i koza! O čem ten film vůbec je?? Thoř Thořovic napadne Zemi s jedním jediným cílem – nastolit socialismus na celém světě! Povede se Lize Nepotřebných, aby v tom největšímu padouchovi v celé galaxii zabránila? A ta koza... přežije to? Tyto a jiné odpovědi dostanete v tomto již nyní kultovním „blokbástru". Trailer k filmu měl premiéru na Dočesné 2013 v Žatci a rostoucí poptávka nahrála tento nízkorozpočtový titul do řádné filmové distribuce. (Xtreme Cinemas)

(více)

Diskuze

solver

solver (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí musím říci, že Martin Šolc by měl rozhodně minimálně dabovat, celou dobu jsem měl pocit, že je dabován, osciluje mezi Kohákem a Genzerem - škoda nevyužít takový hlas!

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

 Řezal jsem se vážně od začátku až dokonce. Je vidět že je film dělaný z láskou a celej štáb se u toho i perfektně bavil.. Na amatérskou tvorbu, opravdu perfektně odvedená práce. Pan Troska by se měl mrknout, jak se točí zábavný a vtipný film. U mě za plnej počet.

Slunkoo

Slunkoo (hodnocení, recenze)

pro postizene.... kokotina jak svet a ten konec traileru cisty trapas

simimaza

simimaza (hodnocení, recenze)

playboxguest

časem to někam loupneme... na CS filmu nedali nejlepší 5 minutovou část po titulkách... nepovedený záběry... luxus galant:-)

simimaza

simimaza (hodnocení, recenze)

Motte

Moc děkujem za pozdrav... no natáčko jsme si teda pořádně užili... a že pozdravujeme ženušku:-))) Ještě jednou díky:-)

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Me se to moc libilo. Jen manzelka okomentovala slovy " tohle natocily chlapi a smat se tomu muzou zas jen chlapi, takova blbost. No za me **** a posilam pozdrav do Zatce!:)

na příspěvěk reagoval simimaza

Reklama

Reklama