Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

VOD (1)

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

MissSimm 

všechny recenze uživatele

I can´t change even if I tried, even if i wanted to... my love, my love, my love... :)))) Tohle téma je mi velmi blízké. Ne že bych byla jednou z nich, ale doopravdy nedokážu vystát, když je někdo proti homosexuálům. A když jsem objevila tenhle film - v hlavních rolích Katherine Heigl a Alexis Bledel, řekla jsem si - to musím vidět! Jak si tak čtu předchozí komentáře, vidím že lidem dost nesedne hlavní dvojka takhle pohromadě. A ano, Alexis Bledel se chudák té Rory Gilmorové už nezbaví :DD Já mám obě herečky ráda, Katherine více, je lepší herečka než Alexis, ale miluju Gilmorky :D A asi trochu souhlasím s ostatními, že mezi nimi chemie prostě není a ty lesby jsem jim prostě nevěřila. Ale myslím, že je chyba spíše ve scénáři a režii. Vím, že film je schválně postaven spíše na té reakci rodiny a okolí než přímo na lesbickém páru, ale myslím že je to škoda. Přece jen trochu víc se zaměřit na to, proč jsou ty holky do sebe tak zamilované, a jak doopravdy chtějí být jen spolu... myslím že by to filmu prospělo. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Nemám ani tak problém s hlavní hereckou dvojkou jako ostatní uživatelé, je pravda, že chemie mezi nimi moc není, ale protože film nestojí vlastně ani tak na nich jako na ostatních, nijak to nevadí. Největší problém mám vlastně s celým pojetím filmu. To, že je moje dcera lesba se tady bere jako ta největší tragédie a to já teda neshledávám ani v nejmenším. Proto mě všichni štvali, svým kreténským postojem k celé téhle gay záležitosti. (ano, vím že to byl záměr) Tohle přece není tragédie! Tragédie je zával horníků v dole nebo mniši, kteří se upalovali na protest. Jsme přece v 21. století a člověk by se snad neměl bát říct svojí sexuální orientaci nikomu a už rozhodně ne rodině. Taky mě dost nakrkla Grace Gummer se svojí posedlostí trávníkem. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vztahové, rodinné, milé, dramatické x Jenny, Jenny, zase Jenny, bez emocí. Tak jsem čekala takovou pohodovku kdy sdílíte pocity hlavní hrdinky a na konci zamáčknete slzu a těšíte se z happyendu. Mno, nic z toho. Vše bylo křečovité, bez emocí, studené a chladné. Nevěřila jsem ničemu ani vztahu dvou hlavních hrdinek. Nejvíc mi asi vadilo, jak se pořád všehno motalo kolem Jenny - Jenny sem, Jenny tam. Konec byl už jen vyústěním z toho všeho. Nejlepší stejně byla asi linie věčně neučesané sestry řešící mrtvý a živý trávník. ..já asi taky potkala pravou osobu, teda spíš hrdinu, který se mnou má svatou trpělivost, ale ještě jsem ho o ruku nepožádala.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prečo komédia? To akože ten praštený koniec, kde sú všetci šťastní a so všetkým zmierení, by mal evokovať nejakú vnútornú radosť u diváka? Však to "finále" bolo také klišé až to pekné nebolo! Oveľa viac sa mi pozdával ten dej, v ktorom hlavnú rolu hrali predsudky a pochybnosti - to mi prišlo oveľa reálnejšie ako to čo sme videli na konci, hraničiace s absurditou amerického happyendu. Ale inak námet ako taký celkom fajn a musím uznať, že na lesbický vzťah sa mi pozeralo určite lepšie ako keby v hlavnej úlohe vystupovali nejakí geyovia. Ale aj tak na viac ako 2* to veru nebolo. Hoci nebyť toho prehnane optimistického koncu tak by som bol ochotný dať aj tie 3*. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Chtělo to odvahu rozmáznout do celovečerního formátu látku, která by se bez problémů vešla do kraťasu s délkou videoklipu pod názvem Coming Out Story. Navíc kamenem úrazu je i zdejší zoufale asexuální vztah Katky a Alexis, který filmu ubírá další body na jeho věrohodnosti (i  atraktivnosti). I přes tyto handicapy ale film zachraňuje relativně věrné vykreslení vývoje zdejších postav a několik dojemných momentů, které jen těsně naštěstí nepřekročily hranici směrem k vyumělkovanému kýči. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama