Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po 39 letech společného života se Ben a George rozhodnout využít nového zákona a vzít se. Po návratu z líbánek ovšem je ale George vyhozen ze svého dlouholetého zaměstnání, ředitele sboru v katolické škole. Pár náhle zjistí, že bez úspor si nemůže dovolit platit nájem ve svém bytě a rozhodne se pro krátkodobé řešení. George nastěhuje k sousedovi a Ben k rodině svého synovce. Oba muži musí přijmout výzvu žít odděleně po desítkách let společného života a čelit byrokracii při získávání nového bytu. Jejich přítomnost ve dvou domácnostech má nepředvídatelný dopad na životy a vztahy všech zúčastněných. (r.picasso)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěl hned po prvních minutách vypnout. Nakonec jsem tak neudělal a film jsem zhlédl až do konce. Na filmu není celkem nic zajímavého. Řekl bych, že nabízí pohled do všední americké společnosti, ve které není vše jen OK a lidi se na sebe jen zdvořile neusmívají. Konečně se ukazují lidi se svými běžnými problémy. Snad jen z tohoto důvodu stojí za to, se na tento jinak velice průměrný film podívat. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Na americké poměry (a to i nezávislého filmu) podivuhodně civilní, nevyhrocený film. Zejména mě zaujaly skvěle napsané vedlejší postavy. Dobrá byla i kamera Lanthimosova kameramana Voudourise, který trochu té řecké distance ve snímání přenesl i sem, což mělo rozhodně pozitivní důsledky. Naopak nadužívání slavných klavírních sonát bylo už na hranici snesitelnosti, přestože se jistě jednalo o záměr. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Herecky celkom dobre obsadený a slušne zahraný film, ktorý však z pohľadu réžie a záveru (napriek tomu, že chlap a dievča na skateboarde pred slnkom vypadajú prekrásne) zlyháva. Trošku lepšie vypracované scény a dynamizmus sú tie veci, ktoré tu najviac chýbajú. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Áno láska je zvláštna. Človek nedokáže ovládnuť do koho sa zamiluje. Tento film je obyčajným príbehom o jednej z týchto "zvláštnych lások". Mám rada spracovanie tém, ktoré snáď u tých vnímavejších dokážu posúvať hranice ich tolerancie, aj keď je mi jasné, že svojím názorom mnohým neulahodím. Mne je to však jedno. Pomôžem si parafrázovaním slov jedného z hlavných hrdinov: Poslená vec, ktorú by ste si mali z tohto filmu (možno dokonca z akéhokoľvek filmu) odniesť je tá, že je správne skrývať to kým v skutočnosti ste, alebo čo si myslíte, len preto, že vás to môže dostať do problémov....75%Videné v rámci Challange tour - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z mé návštěvy Varů. Narážka na GoT pobavila celý sál ("Co to je?" "Děláš si legraci? To je Hra o trůny! Vidíš ji? Daenerys Targaryen, je tak sošná.." :DD), ústřední herecká dvojice Lithgow a Molina nezklouzávali k žádnému pitvoření, jejich homosexuální lásku jim prostě sežerete i s navijákem. Vtipné, krásné, dojemné. No a narvaný sál hotelu Thermal, lepší atmosféru si prostě nemůžete přát. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama