Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ephovi se podařilo získat falešné průkazy, aby on, Nora a Zach mohli odjet do Washingtonu, ale nakonec odjíždí on sám. Epha nesmí nikdo poznat, takže se zbavil všech vlasů a nsaží se chovat nenápadně. Shodou okolností ale ve vlaku narazí na svého bývalého šéfa, se kterým se porve a nakonec ho vyhodí z vlaku. Ephovi se ale nakonec podařilo do Washingtonu dorazit a setkat se svým přítelem, který by ho mohl dostat ke správným lidem.

Setrakian pátrá po knize Lumen a pomoct mu má jeden překupník. Jednání neprobíhalo nejdřív moc hladce, ale Setrakian ukázal, že se překupník musí bát i tak starého muže. Po cestě domů se Setrakian setkal s Fitzwilliamem, který chce Setrakianovi a jeho skupině pomoct. Po knize pátrá také Palmer, který dostává echo, že by se měla brzy objevit. Palmer a jeho asistentka se sbližují.

Nora a Dutch musí pro Feta, kterého zadržela policie, když vyhodil metro do vzduchu. Feta pustili jen proto, že Nora nabídla policii pomoct s rozeznáváním nakažených lidí. Nora tak bohužel oznámila radní, že i její synovec je nakažený. Dutch a Fet se také zapojili, pomáhají policii čistit jejich čtvrť od upírů. Dvojice tak poprvé slyší o dětských upírech, se kterými se policisté setkali. Při čistění bytového domu si policisté s dvojicí vyměňují různé fígle na zastavení upírů.

Do New Yorku dorazil upír, kterého zatím neznáme, pokud tedy nebyl už v první sérii. Důvod jeho příchodu se dozvíme až v dalším díle. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda druhé série přinesla více akce,ale taky více děr v logice.Nějak mi uniklo,jaký má význam oholit si hlavu,aby ve mně nikdo nepoznal známého doktora ze CDC a pak u každé kontroly dokladů mávat průkazem CDC.Stejně tak je mi divné,proč se k běžným nakaženým navlékat do ochranného obleku,když následně příbuzného,který byl také nakažen,ohmatávají holýma rukama a ještě ho líbají na čelo,fakt zvláštní. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama