foto

Tom Kemp

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Dunning Man
2016 Café society
Místo u moře
2015 Black Mass: Špinavá hra
Blue Suede
Demolice
Iracionální muž
2014 X/Y
2013 Frank the Bastard
Jasmíniny slzy
Kazatelovy hříchy
2012 A Fall from Grace (TV film)
Přerušené ticho (TV film)
Šampioni lakrosu
2011 Whaling City
2010 Manažeři
Na hraně temnoty
Prokletý ostrov
V lepší společnosti
2009 Bejvalek se nezbavíš
Bunker Hill (TV film)
Last of the Ninth (TV film)
Poslední cesta (TV film)
Tell-Tale
2008 Co tě nezabije...
Kamarádova holka
Noční autobus
W.
2007 Gone, Baby, Gone
Špinaví Irové
2006 Podsvětí
Skrytá identita
2005 Tucet vánočních psů
Záhada Lucy Keyes
2003 Tajemná řeka
2002 Vášnivost
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Soukromé lži (TV film)
1998 Enough Already
Zakázaná touha
1996 Mouse, The
1993 V moci posedlosti
1992 Primary Motive
1990 Mořské panny
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)
1982 Parole (TV film)
1978 See How She Runs (TV film)

TV seriály

2016 Billions (TV seriál)
The Good Life (S01E05)
Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Nezvaní hosté (S02E08)
Rychle a bezbolestně (S02E05)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
2006 Bratrství (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace