foto

Lonnie Donegan

  • nar. 29.4.1931
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 3.11.2002 (71 let)
    Peterborough, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Light Fingers

TV seriály

1978 3-2-1 (TV seriál)
1968 Saturday Stars (TV seriál)
1959 Drumbeat (TV seriál)

Dokumentární

2003 Blues (TV seriál)
2002 RIP 2002 (TV film) - a.z.
2001 Bluesová odysea Billa Wymana (TV film) - a.z.
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
Rock & Roll (TV seriál)
1986 Chasing Rainbows - A Nation and Its Music (TV seriál) - a.z.
1982 The Compleat Beatles - a.z.
1981 Forty Minutes (TV seriál) - a.z.
1977 All You Need Is Love (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1955 Maminka to nedovolí
1953 Panorama (TV seriál)

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1976 Plattenküche (TV pořad)
1972 Musikladen (TV pořad)
1970 Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Stars and Garters (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1958 Oh Boy! (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)
1955 Off the Record (TV pořad)
Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Host

TV pořady

1961 Big Night Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky