Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicole si může nápadníky vybírat, ale ten, který se jí líbí, už má jinou. Na vytouženém rande se nakonec ocitne se svým, poněkud podivínským, sousedem. Nicole a Chase jsou dva sousedé, kteří se nemají příliš v lásce. Jeden je opakem toho druhého. To se ale změní v den, kdy je Nicole odvržena svým přítelem a kdy Chase dostává od své přítelky ně kopačky. S velkou neochotou spolu naplánují, kterak vítězně proplout minovým polem středoškolských lásek. Jejich plán zní: Vzbudit touhu a žárlivost u svých bývalých protějšků a tak je získat zpět. Ale uprostřed všeho toho plánování Nicole a Chase zjišťují, že ten, po kterém touží, není zase až tak daleko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Přestože mam teen-komedie z prcičkovský éry docela rád, tak tohle mě vůbec nechytlo. Jedna stádní pipka tam předělá jakýhosi rebelujícího kudrnáče k obrazu svému a nakonec se do sebe nějak zabouchnou. Od filmu s názvem Šílená jízda jsem očekával něco trochu víc odvázanýho. Humoru je tam dost málo. Ani ta Sabrina da teenage bitch už se mi nelíbila tolik, jako když jsem byl v pubertě. Asi už stárnu. 40% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tenhle biják bych přejmenoval ze Šílený jízdy na Divnou jízdu. Nic šílenýho se totiž neodehrávalo a celou dobu ve mě film svojí nudnou režií, sterilnim scénářem a nesympatickejma hercema v hlavních rolích vyvolával blíže nespecifikovatelnej divnej pocit. Prostě neobsahoval vůbec nic, co by mě nějak zaujalo natož pobavilo. Jedinej malej plus dávám za výběr hudby, dvě slabší hvězdy. ()

Reklama

mikalana 

všechny recenze uživatele

Ohranému příběhu změny osobnosti konkuruje směle už jenom neschopnost scénáristů, vytáhnout z toho alespoň něco a neschopnost ústřední herecké dvojice, která hraje jako dva velbloudi na poušti hledající vodu. Nenašli ani sami sebe ani svoje postavy a výsledek je mizerný - umírám na nedostatek filmovosti. Konec není nijaký. Ani komedie ani drama a romantiku to vidělo z okna ponorky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Teenage romantika, ktorá podľa mňa neprávom zapadla. Možno preto, že to nie je komédia plná nechutností a ani postavy nie sú také vyhrotené stereotypy. Žiadny prehnane zlí triedny športovci, ktorí by šikanovali chudákov nerdov sa tu nekonajú. Aj keď nejaké to rozdelenie do skupín tu je, ale maximálne tak jedna z druhou nehovorí. Sem tam sa tu nájde nejaký idiot, ktorý spraví nejakú hlúposť, ale to je tak všetko. Dejovo to je niečo medzi She's All That a jeho remakeom He's All That. Zase sa dáva dokopy nesúrodý pár, ale tentokrát sa postupne menia a približujú k sebe obidvaja. Pritom sa nejedná o žiadnu radikálnu zmenu. Dostatočne pútavé sú aj vedľajšie línie. Z hereckého obsadenia stojí za zmienku sympaťák Adrian Grenier a dokonale nádherná Melissa Joan Hartová. Škoda, že netočí viac filmov a utápa kariéru v úspešných seriáloch. Nenapadá ma, čo by som filmu vytkol. Možno pomalší rozbeh, kým sa poriadne zoznámime s postavami, ale potom to už klape jak hodinky. Teenage film, ktorý funguje aj po rokoch. 7/10. ()

Tythan 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z prostředí americké střední školy. Líbí se mi, že je hezky promyšlená, hezky natočená a to je něco pro mě, má to dobrý konec. Věřím že tento příběh, ale asi trochu v jiném nebo možná starším provedení tady už byl, ale mě se tento film moc líbil a když mám na něj náladu vždy si ho ráda pustím znovu. A navíc Adrian Grenier je j tomhle filmu hrozně hezkej. Nejvíce se mi líbí scény, kdy se ptá kolik mu zaplatí za to, že s ní půjde na basketbal a taky scéna hodně na začátku filmu, kdy stojí proti sobe po ránu celí zozespalí a ona řekne, že z dětskejch hrátek už dávno vyrostli, ale nejlepší je, když se opije a nadává mu v autě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Faye Grant a Stephen Collins, kteří hrají rodiče Nicole (Mellisa Joan Hart), se později vzali. (Terva)
  • Film se původně měl jmenovat Next to You. (Terva)
  • Film byl pojmenován po písní Britney Spears - "You Drive Me Crazy", kde v klipu písně sama hlavni hrdinka filmu také vystupovala. (722018954)

Reklama

Reklama