Reklama

Reklama

Ostrov lásky

  • Chorvatsko Otok ljubavi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Grebo (Ermin Bravo) a jeho těhotná žena Liliane (Ariane Labed) se rozhodnou strávit poklidnou dovolenou v oblíbeném letovisku na Jadranu. Zprvu jde všechno jako po másle. Ideální počasí, ideální prostředí, ideální čas pro letní radovánky. Právě ve chvíli, kdy se zdá být vše v naprosté harmonii, se na scéně objeví zapomenutá minulost v podobě charismatické a tajemné Flory (Ada Condeescu). Její zjevení znamená pro manželství Greba a Liliane tvrdou zkoušku. Tomu, co bylo, člověk neuteče ani na Ostrově lásky. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

ProfiDivak 

všechny recenze uživatele

Nič zaťažkávajúce pre bránicu, skôr hlavne v závere skúšajúce, čo všetko je rozumom ako brnením ozbrojený, aj zaťažený divák ochotný, hoci aj vrámci komédie, zniesť alebo tomu uveriť. Vypointovaná "masová explózia lásky" ma odradila od lepšieho hodnotenia, lepšie to na mňa pôsobilo spracované ešte explozívnejšie a masovejšie na Almodóvarov spôsob v Rozkoši v oblakoch, tam bolo vidno, že sa chce hlavne baviť...Tu sa to spletitosťou vzťahov a nie vždy uvoľnenou atmosférou blíži k dráme a potom už jeden nevie, čo má brať vážne a čo nie. A čo ešte naša bezbranná nevinná dospievajúca mládež:) ? ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Plytká pitomost. Spousta cliché: předvídatelný vývoj vztahů čtyř hlavních protagonistů, úporná snaha o napasování děje na moderní LGBT trendy, nebo kulisy "typické" jadranské diskotéky,  například. A samozřejmě křečovité happy-ending. O vážných věcech, ovšem naservírováno neuvěřitelně amatérsky a nepřesvědčivě. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Chorvatům nepovedlo. Snad chtěli, aby se to dobře prodalo do Států, kde takové filmy milují, aspoň na to ukazuje ten prachpitomý rádoby sentimentální závěr, kde se všichni vzájemně udobří, Liliane porodí uprostřed parketu a celé osazenstvo se nechá vyfotit. Nejdřív jsem se nemohl vyznat v tom, jakou tam má kdo národnost, občas bylo slyšet chorvatštinu, ale pak zas jen zásadně angličtinu, no nevím. A pak to propuklo, když člověk zjistil, že jde o film naprosto odpovídající dnešnímu genderovskému šílenství, kde nikdo nevíme, jakého jsme pohlaví - a kluci s klukama (to na konci, když i Grebo pochopí, že je gay) a holky s holkama, tedy vlastně bisexuálky, abych byl přesný. Prostě tak, jak to vyžadují dnešní požadavky EU. Fakt asi budu muset přehodnotit své chování v erotické oblasti. ()

kaliakra 

všechny recenze uživatele

Keď po Undergrounde potreboval psychohygienu Kusturica, nakrútil Čiernu mačku, bieleho kocúra - a vznikla kultová klasika, ktorá rozpútala okrem iného aj dodnes trvajúcu vlnu záujmu o balkánsku dychovku. Keď po Grbavici a Na ceste potrebovala zmenu Žbanićová, vznikol Ostrov lásky. Komédia, na ktorej sa nezasmejete, s hudbou, ktorá vás otrávi a príbehom, na ktorý rýchle zabudnete. Škoda. Ostrov lásky má bližšie k Svadbe medzi citrónmi Susanne Bierovej, ako k Čiernej mačke. Len nie je taký zábavný. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Letní romantická komedie, takové dovolenkové zmatení národů, kdy hlavními hrdiny jsou Francouzka, Rumunka a Bosňák, to vše v příjemném prostředí slunné Istrie. Musím přiznat, že mi zpočátku Grebo nebyl vůbec   sympatický, připadal mi jako hulvát a vejtaha,ale když poprvé zazpíval při karaoke Wind of Chance", změnil jsem názor.   Přetrvávající láska dvou hlavních hrdinek, i   přes pokročilé těhotenství Liliane, mi   připadá trochu přitažená za vlasy, ale film režírovala žena, potom chápu. Provoněná letní atmosféra mi připomněla nádherné chorvatské dovolené právě na Istriji: v Poreči, Umagu, Vrsaru, Rovinji nebo Rabacu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama