Reklama

Reklama

ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení

(pořad)
  • Rusko Sochi 2014 Olympic Opening Ceremony (více)

Obsahy(1)

Přímý přenos zahajovacího ceremoniálu Zimních olympijských her v Soči. (Česká televize)

Recenze (44)

lofa

všechny recenze uživatele

Snad bude oficiální zahajovací ceremoniál bez větších nedostaků, které jsou jinak každý den publikovány v médiích,...ale ne...5 sněhových vloček mělo vytvořit 5 olympijských kruhů,...chybička se vloudila, byly jenom 4 :-) Asi nebude mít jeden kontinent zastoupení :-( O olympiádu je v Rusku obrovský zájem,..hm a proč jsou tedy v záběrech při slavnostním zahájení zabírány hlavně prázdné sedačky ?? že by zájem nakonec opadl ?...naštěstí tyto sedačky byly určeny sportovcům, takže vše v pořádku. Ale proč je zabírat ? hm ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Za mnoho z toho, co komentátoři vypustili z huby, bych jim vrazila z každý strany jednu. Nejméně jednu. Zda-li při ceremoniálu v Londýně vytahovali historii kolonií nebo třeba Mnichovskou dohodu? Vzpomněl kdy někdo vyvraždění domorodého obyvatelstva při ceremoniálu v Salt Lake City, japonských válečných hrátek při hrách v Naganu? Když už, tak buďte fér. Nejde to? Držte tedy zobáky. Podle očekávání velkolepé, vlastně nijak překvapivé, ale u mě osobně si šplhli za tu Vojnu a mír. Takže vzhůru k těm opičárnám na sněhu a ledu, ať to máme za sebou. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Škoda úvodnej nerozkvitnutej vločke, ktorá asi najvýraznejšie pokazila tvrdú drinu organizátorov. Z veci čo ma zaujali si dovolím spomenúť napríklad vlajúcu zástavu vytvorenú z ľudí, efektne pekný nástup pestrofarebných baletiek, "hľadajúcich" si tanečných partnerov, pestrofarebné divadlo ala kupolovité balóny ( ktoré vzniklo z príchodu ryby) a nádherné zobrazenie holubice mieru. Osobne som však viac čakal od zapálenia olympijskeho ohňa. Predsa len som očakával, že rusi vymyslia niečo efektnejšie (ale stavili na jednoduchosť a istotu). A snáď už len podotknem raritky z nástupu športovcov, kde niektorý prišli v šortkách, iný dokonca v šľapkách. A outfitom zaujali nemci, patriotický američania, ale i zaujímaví češi. Pohľad na pestrofarene osvietené Soči s ohňostrojom v závere bolo skvostné. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Хоpоший церемониал ( + ) úvodní azbuka, většina projekcí, české, francouzské, u.s. kombinézy, medvěd levhart zajíc ( - ) pouťové barvičky v pasáži s Chrámem Vasila Blaženého, německé nanukové kombinézy, irské IRA kombinézy, to s gulagy Černobyly Staliny a Spilbergy jakože sranda ale mínusko i pro vás ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nevím čím přesně to bylo, ale začátek - nástup sportovců - mi přišel nějaký vláčný. Jediné co moji maličkost donutilo zbystřit bylo jméno Vanessy Mae. No páni, někde jsem četl že by snad " mohla " být v OH, ale zpráva byla později dementována, jako neověřená. ////// Začátek se podle mně povedl. Nájezd RUSKÉ TROJKY za kterou se rozpadala ledová plocha, byla famózní, a jen dokazuje že technologie jde kupředu i v místech jako je matička RUS. Nástup spartakiádních cvičenců na pohyblivé mapě mněl taktéž své kouzlo - hlavně když spartakiádníci postupovaly a pod nohama se jim měnila poloha mapy. Pak to šlo do kytek, páč balet je neco čemu nerozumím. ///// Neotevření pátého kruhu mi v posledních myšlenkových procesech přišel jako geniální mystifikační akt, ze kterého bude na PUTINA a " jeho " OH vzpomínáno ještě dlouhou dobu ( geniálně promyšlený tah na bránu ) ---- Co moji osobu rovněž zaujalo, byla kratičká zpráva že antidopingové testy se uchovávají 8 let. To jsem třebas nevěděl. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Celá shov, byla jistě zajímavá a Sochi, může být na své OH patřičně hrdá, jenže nebylo to zahájení až takové jak jsem očekával ( vlastně ani nevím co jsem mohl čekat ) Všudypřítomný sníh, vločky a celá ta zimní nádechová atmosféra se mi líbila. Určitě ale nebylo špatné nebo nějak odfláknuté - 3 hvězdy. """"""""""""""""" ---- """"""""""""""""" DODATEK : pokud sportovec musí používat doping, tak nemá na takových to hrách co dělat. Kdokoliv v minulosti doping použil, by mněl mít doživotní zákaz jakéhokoliv sportovního klání se účastnit. Pokud neumí závodit férově, nemá ve sportu co dělat. Můj názor. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Závěrem - oblečení našich reprezentantů je zajímavé. Navštívil jsem stránky Alpine Pro, a mají i celkem příznivé ceny. Celý komplet oblečení ( boty, ponožky, kalhoty, tričko, mikina, bunda a čepice ) by vyšla na nějakých cca 15 000 - popřemýšlím o zakoupení. Čepice je naprosto geniální. ()

Zajímavosti (6)

  • Rusové do zahájení údajně investovali miliardu českých korun. (Kmotr76)
  • Vlajku České republiky nesla lyžařka Šárka Strachová. (Kmotr76)

Reklama

Reklama