Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stoner (George Lazenby) je australský policista, který vyšetřuje šíření tajemné halucinogenní látky, která působí jako afrodiziakum. Jeho sestra mezitím získává návyk. Stoner cestuje do Hong Kongu, aby stopoval muže obchodujího s drogami, zlého miliardáře pana China, a rozjíždí tak nemilosrdnou bitvu proti dealerům. (Epistemolog)

Zajímavosti (4)

  • V žánru bojových umění měl mít tento snímek původně nejvyšší rozpočet všech dob. (Epistemolog)
  • Ve filmu jednu z rolí ztvárnila také Betty Ting, která je známa hlavně tím, že byla více než jeden rok partnerkou Bruce Leeho, jak přiznala v roce 2006 a kterému v osudný den jeho smrti poskytla prášek proti bolení na hlavy, na který dostal Bruce alergickou reakci a zemřel. (Epistemolog)
  • Během natáčení George Lazenby utrpěl alergickou reakci na hotelový šampón, výsledná alopacie mu poté způsobila vypadávání vlasů. (Epistemolog)
  • S Georgem Lazenbym zde původně měl hrát předčasně zesnulý Bruce Lee a Sonny Chiba. Film už měl dokonce originální slogan: "Je to Lee! Je to Lazenby! Je to Bruce Versus Bond!" Bruce Lee zemřel pouhé dva týdny před začátkem natáčení. Sonny Chiba se o smrti Bruce Leeho dozvěděl ve chvíli, kdy přistál letadlem v Hong Kongu, kde měl podepsat smlouva. Po tragické zprávě projekt opustil. (Epistemolog)

Reklama

Reklama