Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si "co kdyby" .................. Komediální Nizozemsko-Německá šou. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Predstavte si "Čo keby" tak mali Holanďania a Nemčúri zmysel pre humor. Keby tomu tak bolo, tak by dokázali natočiť vtipné šoty a nestrapňovali by sa takýmito úbohými blbosťami, ktoré ponúkajú v tejto stupidnej televíznej relácii. Zdá sa mi to nehorázne primitívne, idiotské a fakt trapné. Takže "Čo keby" sa na to radšej vysrali a viac už sa nepokúšali byť vtipní. To by som určite ocenil. Pretože pozerať sa na tieto ich slabomyselné debiliny je nad moje sily. Trapný holandsko-nemecký odpad! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Dalo se to. Je to trošku sušší humor, ale některé scénky pobaví, když si z nich vezmete tu pravou podstatu či "poučení." | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 55% (2*) | ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak co. Je to skutečně takový průměr, na jednu dobrou scénku připadnou dvě slabší a často bez pointy a jedna trapná, ale zase ty vychytané stojí za to. Problém pro mne ale je se stopáží. Těch dvacet minut je fakt moc vzhledem k tomu, že je to v podstatě YouTube formát krátkých videí seskládaných k sobě. Třeba v Neváhej a toč ty veselé scénky taky nedají v kuse déle než tři minuty, a vědí proč. Prostě neudržím pozornost a po pár minutách mne to začne tak jako tak nudit. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Co kdyby ti blázniví Němci, Holanďani a jiní žongléři s übertrapností měli zakázáno tak nestoudně prznit humor ?? ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Co kdyby všichni policajti byli homosexuálové? Co kdyby byl člověk po požití alkoholu střízlivý? Co kdybychom měli opožděné reakce? A já věřila tomu, že tyhle národy nemají ani špetku smyslu pro Homér. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejednou lepší jak české Tele Tele. .. Některé scénky jsou nic moc, některé lepší a některé vážně moc dobré :) .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

U některých scén trapné, u některých fakt k zasmání..Jen si představte, co kdyby neexistoval Facebook? Co kdyby byl člověk po požití alkoholu střízlivý? ...(71%) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár epizod, když pořad běžel ještě na Smíchově (nebo na Telce?...). Dalo se u toho místy zasmát, průměr tedy adekvátní. ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik negativních komentářů, u některých scének jsem se vyloženě řehtala a jen pár mi jich přišlo blbých. Pro zvednutí nálady určitě doporučuju. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Některé scénky super, některé trapné a úplně o ničem. Takže průměr, ale nápad dobrý, jen našinec má asi jiný smysl pro humor. ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Ne každý vyjde. Nicméně koncept je zábavný, často jsou to skvělé nápady. Pro mě osobně je to navíc spojené s určitou nostalgií. Holandské ulice, nápisy, písničky atd ... Nevím, koho napadlo to srovnávat s Tele Tele. Ta úroveň je absolutně nesrovnatelná! Mají na to nápady i peníze. ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Německý skeč, většinou křeč. I těch pár dobrých nápadů (opravdu jen pár) bylo promrháno. Buďto nedotažením k nějaké úderné pointě, nebo naopak rozmělněním pointy dovysvětlováním, znovu a znovu... a pro blbé diváky pro jistotu ještě jednou. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbí. Kvalita jednotlivých skečů tedy značně kolísá, ale v každém díle se najde dost hodně dobrých, a dokonce pár nezapomenutelných. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na chvíľku to dokáže pobaviť, ale keď vidíte viac častí, tak to už začne byť dosť opozerané a neskôr až otravné. Tí nemeckí herci mi navyše prišli strašne otravný. ()

Reklama

Reklama