Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Richie Lanz (Bill Murray) se vždycky snažil být rockovým manažerem. Svého posledního zbývajícího klienta vezme na USO tour po Afghánistánu. Po sérii nepředvídatelných náhod se Richie ocitá v Kábulu na pospas osudu. Opuštěný, bez peněz a bez pasu. Pokračuje série nepředvídatelných náhod. Při jedné takové náhodě objeví mladou dívku s mimořádným hlasem a rozhodne se ji přemluvit a připravit pro Afghánskou verzi American Idol. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

malylada 

všechny recenze uživatele

Film o hudebním managerovi, jehož kariéra upadla a snaží se vzchopit poslední tour po Afghánistánu. Problém filmu je, že hlavní zápletka se začíná rozvíjet až po padesáti minutách. Do té doby je to snaha o bizarní scény, které tu nepasují a nudné přešlapování z místa na místo. Dialogy vůbec nefungují, vedlejší postavy jsou nezajímavé a jejich vývoj v ději je mizerný. Z hudebního prostředí je toho velmi málo a směr, jakým to celé nabírá je prostě špatně. Velmi nudná záležitost se solidním Billem Murrayem......4/10 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Zajímavě obsazený sranda film přitažený za vlasy z jiného prostředí, než je zvykem.. Bill Murray to celé perfektně utáhl a ostatní velmi povedeně sekundovali.. Bruce Willis si zahrál starého armádního pardála zase z jiného úhlu, Kate Hudson byla ta nejlepší posh prostitutka a Zooey Deschanel zvládla i méně populární polohu. Chápu, proč to u diváků propadlo, ale i tak bych tenhle pohodovej film zas tolik nezatracovala :-) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazené feel good pozlátko. Bill Murray na stará kolena snad čím dál více dokazuje, jaký je to neskutečný pohodář a že na to pořád má. Naprosto ale chápu, že tohle téma nikoho nezajímalo a z filmu byl obří propadák. Nicméně St. Vincent byl lepší, ale Bill si furt umí vybírat. Dobrá práce. Škoda jen, že je tady Zooey Deschanel hodně málo, ale pravdou díž, že je po většinu času výjimečně otravná...8/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podívala hlavně kvůli hercům Bill Murray, Bruce Willis a Kate Hudson. To že tam Bruce Willis je celkem 8 minut mě docela překvapilo, protože být hercem jako je on, tak tuhle roli nevezmu, nemá tam totiž vůbec žádný prostor. Naopak Bill Murray provází celý film, občas to i funguje, ale převažuje spíše ta část, kdy je to nudné a nezajímavé, to trochu vylepšuje sexy tělo Kate Hudson, i když i to zdaleka nestačí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na Woodstocku hrál Jimi Hendrix americkou hymnu, protože jsem ho já o to poprosil." A Richie taky možná vynalezl Madonnu a snad i osouložil celý Hollywood, ale to s v Afghánistánu zase tak moc nepočítá. Mě tedy Richie zase tak moc nebavil, ale vzteklý Bombay Brian nebyl tak špatný a podnikavá Merci rozhodně měla něco do sebe. Nicméně do Afghan Star jsem neposlal a ani nepošlu ani jednu esemesku a nic na tom nezmění ani tamní bojovníci, i kdyby mě honili na velbloudech nebo Hummerech. ()

Galerie (175)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu je odkaz na píseň stejného jména od punkové kapely The Clash. Píseň ve filmu nezazní, protože filmařům bylo odepřeno právo ji používat. (BloodMax)
  • Snímek se zařadil na 1. místo největších propadáků roku 2015 podle časopiseu Forbes z listopadu toho roku. (Žralok)
  • Film byl natočen v Maroku a Afghánistánu. (BloodMax)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama