Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

claudel 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že nejen celá ČR, ale asi i celý svět je už přesycen těmito druhy pořadů. Ale já se vždy nechám zlákat, protože si najdu nějakého oblíbence, kterému pak velmi fandím a těším se na jeho vystoupení. Tentokrát to bylo jednoznačně duo Ricco a Claudia, jejichž pěvecké výkony mě nabíjely energií. A celkový vítěz Peter Bažík byl mým favoritem už v superstar a od té doby přitom urazil pořádný kus cesty a výrazně se zlepšil. Z porotců jsem jako správný "Kyjovják" souznil s Otou Klempířem, v jehož týmu zpívali právě Ricco a Claudia. A ačkoli mi Ondřej Brzobohatý přijde sympatický a inteligentní, jeho hodnocení naprosto nechápu a vůbec se nedivím, že jeho tým dopadl nejhůře. Pohřbil se vlastně už tím, že do finále nevzal nejlepší zpěvačku Šarkózyovou a když potom dal přednost Vávrovi před Brigitou, sršely z mých úst na něj ty nejhorší nadávky. Asi mu šlo lépe to moderování než porotcování. ()

Sfinkter odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ročník nejen X Factoru, ale všech pěveckých soutěží, které se dodnes v ČR vysílaly. Už v semifinálových kolech téměř nikdo neuměl zpívat - asi zásluha poroty, kde se o kvalitě dá hovořit pouze ve spojitosti se Sisou Sklovskou. Klempíř ze sebe udělal šaška, Brzobohatý zas úlisného kašpara bez nutné dávky kritiky. Hrůza. ()

Reklama

Ainy

všechny recenze uživatele

Tak dneska jsem čirou náhodou nechala zapnutý televizní program na Primě a ke svému úžasu jsem okamžitě neskočila po ovladači a nezačala zběsile přepínat na něco jiného (jelikož tenhle typ pořadu normálně nesleduji), ale zaposlouchala jsem se do hudebních výkonů soutěžících, kteří už byli vybráni do úzkého předkola než se pak zbytek těch "nej" objeví v živém vysílání. Výběr z pěti kapel ... no, tak tam bych si asi nevybrala. Možná to duo a pak ta jedna skupina z Nového Jičína. Ta jejich zpěvačka měla vážně skvělý hlas (však jak jinak, vždyť jsou to Moraváci a hlavně u nás se to muzikantsky kvalitně líhne). Škoda, že nepostoupili a vybrali skupinu lunetiků, kteří byli nesladění, pěvecky nic moc ... kam dali uši Najtworci. ... chjo. Pak ale přišli na řadu kucí. Vůbec bych se nechtěla ocitnout v pozici Šelesty a mezi nimi vybírat. Ti borci byli hotoví zpěváci s čistým jedinečným projevem a originální barvou svého vrozeného hlasového talentu. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Přínos talentových soutěží bezesporu byl a je. Nemyslím pouze v ČR, ale celosvětově. Třeba by se nikdy neobjevili lidé, nebo skupiny, kteří mají životní poslání bavit masy. Ale už je toho pomalinku dost. Ten prvotní dobrý nápad najít nové talenty již dokonale přebila snaha o co největší zisky z hlasování, a o tom určitě by ta soutěž být neměla. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní mi dovolte, abych citoval můj erudovaný komentář k podobně světově proslulému velepořadu "Hlas Československa"...................."Aneb jak pobavit vylízané masy a nalézt spoustu talentovaných kokotů, kteří jsou vybíráni ještě většími kokoty................ moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama