Reklama

Reklama

Katy Perry - Unconditionally

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 3 min

Režie:

Brent Bonacorso

Hrají:

Katy Perry

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele

Jak tvrdí moje žena, aspoň to není tupá zpěvačka, která na sebe v klipech nechává jen foukat větrák. Má to holt něco do sebe. ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Možná to je nostalgickou dobou, ve které jsem tenhle klip viděla, ale zůstala jsem okouzleně stát a zírat na obrazovku. K asi nejhezčí písničce od Katy patří i nejhezčí video. Tolik emotivně zazpívaný a ty kontrastně pomalý pohyby, zářivý barvy a ona, která snad poprvé v životě působí opravdu vážně a krásně ve smyslu obdivné krásy, ne v sexuálním slova smyslu. Tímhle si mě získala a za to jsem ráda. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro Perryinu tradiční cílovku...pubertální holky. Každá z nich by chtěla být princeznou a koneckonců pohádky vždycky zkreslovaly realitu, takže proč by se slečny nemohly zasnít, že by chtěly tak hezký šaty jako Perry, nebo tak hezký kluky. Standard, který prostě musel doprovázet poslední album, protože těžká romantika, srdceryvný text, vysvalený tanečníci a zpěvačka v načančaných šatech se dobře prodávají. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Katy o písni prohlásila: "Je to milostná píseň, naprosto odlišná od mého pilotního singlu ''Roar'', která je vhodná pro poslech všem mým fanouškům bez ohledu na věk a pohlaví. Je to vlastně moje neoblíbenější písnička na novém albu.'' (Zdroj: karaoketexty.cz)
  • Ve videoklipu vystupuje bývalá přítelkyně herce Liama Payna. (Zdroj: karaoketexty.cz)

Reklama

Reklama