Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bruce s Alfredem zamíří do klubu, kde se pořádají nelegální zápasy, aby zde zjistili další informace. Díky Bruceovu nešikovnému chování se Alfred musí bít s majitelem klubu. Sice ho porazí, ale kvůli zraněním skončí v nemocnici. To však Bruce nezastaví a mladík se vydává hledat vraha svých rodičů sám. To donutí Alfreda, aby se obrátil se žádostí o pomoc na Gordona a na Bullocka. Bruceovi se skutečně podaří najít nájemného vraha Maloneho, který se nakonec přizná k vraždě Bruceových rodičů. Ve chvíli, kdy se Alfred vrátí z nemocnice, nachází Bruceův dopis, ve kterém mu mladík oznamuje, že se hodlá připojit k Selině a naučit se žít na ulici. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Saraph 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda skoro celá o Brucovi a jeho pátrání po vrahovi svých rodičů. Tahle byla jednoznačně jedna z nejlepších ze série, určitě mezi top 3. Tolik se toho stalo. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bruceovo pátrání po vrahovi rodičů mi přišlo hodně zdlouhavé a příliš mě nebavilo, na druhou stranu mě velice bavil vývoj osobnosti/ osobností Edwarda Nygmy, Cory Michael Smith je krajně přesvědčivý. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolnější pokračování. Freeze tentokrát zmíněn nebyl, ale z Arkhamu se dostal Penguin, tak uvidíme, co s ním Hugo zamýšlí. Potěšila zmíňka dc. Cranea. Linka s Brucem mi tentokrát nepřišla příliš záživná, zajímavější je ten Edovo zelený otazník. It´s coming! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Postava Jeri a všichni členové její kapely vystupující v klubu měli namalovaný obličej ve stylu komiksového Jokera – bílá kůže a červené prořízlé rty. (G....)

Reklama

Reklama