foto

David Mazouz

  • nar. 19.2.2001 (19 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

David Mazouz se narodil 19. února 2001 v Los Angeles. Je americký herec, známý především jako Jake Bohm ze seriálu DOTEKY OSUDU. David pochází z židovské rodiny, otec Michael je lékař a je z Tuniska a matka Rachel je Američanka, i když oba její rodiče se narodili v Řecku. Svou kariéru začal v reklamách a od roku 2010 dostával menší epizodní role v televizi, např. MIKE A MOLLY, THE OFFICE nebo CRIMINAL MINDS.

Velkou příležitost ale dostal až v roce 2012, kdy měl ztvárnit postavu autistického chlapce Jakea Bohma naprosto fascinovaného čísly v seriálu DOTEKY OSUDU. Byl tady seriálovým synem Kiefera Sutherlanda. Za svůj výkon byl nominován na cenu Young Artist Awards. Cenu však nezískal. Další důležitou roli dostal v roce 2014, v seriálu GOTHAM. Tady zahrál postavu Bruce Wayna. Od té doby dostává spoustu nabídek na TV seriály i filmy.

David má rád sledování filmů, psaní písní a textů, zpívání, tancování a baví ho geografie a mapy.

Radek "Sevcik" Ševčík

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Birthday Cake
2017 Conversations with Andy
2016 Inkarnace
Temnota přichází
2014 Vynálezce her
2013 Dear Dumb Diary (TV film)
Sanitarium
2011 Lež má krátké nohy
2010 Amish Grace (TV film)

TV seriály

2020 Day by Day (TV seriál)
2019 Gotham (TV seriál)
Začátek… (S05E12)
Co že udělali? (S05E11)
Já jsem Bane (S05E10)
další epizody (12)
2018 Gotham (TV seriál)
Země nikoho (S04E22)
Špatný den (S04E21)
Ta stará mrtvola (S04E20)
další epizody (11)
2017 Gotham (TV seriál)
Královna bere jezdce (S04E11)
Jen ať si dají (S04E09)
Den v úžině (S04E07)
další epizody (19)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
2016 Gotham (TV seriál)
Pozor na zelenookého netvora (S03E11)
Časovaná bomba (S03E10)
Popravčí (S03E09)
další epizody (22)
2015 Gotham (TV seriál)
Horší než zločin (S02E11)
Syn Gothamu (S02E10)
Hořká pilulka (S02E09)
další epizody (23)
2014 Gotham (TV seriál)
Dílo lásky (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Maska (S01E08)
další epizody (10)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
další epizody (13)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
God Bless the Child (S04E21)
Kancl (TV seriál)
Spooked (S08E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Když muž se ženou snídá (S01E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)