foto

David Mazouz

  • nar. 19.2.2001 (17 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Mazouz se narodil 19. února 2001 v Los Angeles. Je americký herec, známý především jako Jake Bohm ze seriálu DOTEKY OSUDU. David pochází z židovské rodiny, otec Michael je lékař a je z Tuniska a matka Rachel je Američanka, i když oba její rodiče se narodili v Řecku. Svou kariéru začal v reklamách a od roku 2010 dostával menší epizodní role v televizi, např. MIKE A MOLLY, THE OFFICE nebo CRIMINAL MINDS.

Velkou příležitost ale dostal až v roce 2012, kdy měl ztvárnit postavu autistického chlapce Jakea Bohma naprosto fascinovaného čísly v seriálu DOTEKY OSUDU. Byl tady seriálovým synem Kiefera Sutherlanda. Za svůj výkon byl nominován na cenu Young Artist Awards. Cenu však nezískal. Další důležitou roli dostal v roce 2014, v seriálu GOTHAM. Tady zahrál postavu Bruce Wayna. Od té doby dostává spoustu nabídek na TV seriály i filmy.

David má rád sledování filmů, psaní písní a textů, zpívání, tancování a baví ho geografie a mapy.

Radek "Sevcik" Ševčík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Conversations with Andy
2016 Inkarnace
The Darkness
2014 Hráč
2013 Dear Dumb Diary (TV film)
Sanitarium
2011 Lež má krátké nohy
2010 Amish Grace (TV film)

TV seriály

2018 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: No Man's Land (S04E22)
A Dark Knight: One Bad Day (S04E21)
A Dark Knight: That Old Corpse (S04E20)
další epizody (11)
2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Queen Takes Knight (S04E11)
A Dark Knight: Let Them Eat Pie (S04E09)
A Dark Knight: A Day in the Narrows (S04E07)
další epizody (19)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (22)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (23)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
další epizody (13)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Cesta, kterou ses nedal (S01E13)
Prstenec 2 (S01E12)
Prstenec 1 (S01E11)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
God Bless the Child (S04E21)
Kancl (TV seriál)
Spooked (S08E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
After the Lovin' (S01E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace