Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Ta “aronofština“ z toho úplně čiší (což by nemuselo být nutně na škodu), bohužel jsem se v některých pasážích neubránil vnitřnímu hodnocení “WTF“ a fakt to nemyslím jako pozitivum. Je to určitě podnětné jako alegorie života plného osobních ambicí a zoufalé snahy uspět ve velkém filmovém světě. Proměna hlavní postavy je vcelku zajímavá, ale jen do té míry, dokud děj nezačne směřovat k přílišné spiritualitě. Chápu, že to sektářské téma je tady vlastně podružné a slouží pouze jako prostředek k ukojení vlastních ambicí, přesto jsem se nedokázal ubránit pocitu, že je to na některých místech už přestřelené. A ten soundtrack, který by se v naprosté většině hodil spíše do nějakého giallo filmu, tomu taky moc nepřidal. Vanová gore scéna ale stála za to. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo napsáno několikrát, ten rozjezd je šííííleně dlouhý, přesněji až po 60 minutách, se začne konečně něco dít. Ale díky bohu se na Alex Essoe celkem hezky kouká, hrát opravdu umí a jde vidět že jí horory baví (nic jiného zatím netočí) Můj druhý film s ní po Midnighters a už tady mi ukázala svou parádní postavičku, se vším všudy. Po dlouhém váhání, tu čtyrečku (slabší) dám, protože se na tu nechutnou proměnu a brutální masakr v závěru vyplatilo počkat. Potěší i skvěla hudba a určitě Starry Eyes stojí za zhlédnutí. (679. hodnocení) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku líně se vlekoucí psychologické drama o dívce, která touží býti filmovou hvězdou, se postupně promění v bizarní noční můru. V určité chvíli jsem si nebyl jist, zda půjde o variaci na Thanatomorphose , Mouchu či Rosemary má děťátko.... naštěstí se film překlenul trochu jinam. Pěkná práce s nožem, ještě lepší s činkou. Z původních slabých 3* jsem skončil u pěkných třpytně zelených 4*. Pokud si chcete vychutnat slušivou krvavou lázeň, pak buďte trpěliví tak, jako hlavní hrdinka Sara... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak dievčinka to evidentne chcela niekam dotiahnuť a niečo v živote dokázať. Na tom by samozrejme nebolo nič zlé, len keby to neobnášalo hnitie zaživa a pár mordíkov spolubývajúcich... Škoda tej hodinovej nudy, počas ktorej nám snímok ponúkne iba pohľad na ničím zaujímavý život pár flákačov a dievčinky, ktorá stále chodí po filmových konkurzoch. Posledná tretina ale našťastie už horor naozaj pripomína, veľmi pekná práca kamery a pár nechutných scén v spojitosti s hnitím zaživa. Mordov by som však uvítal viac, pričom mohlo byť aj lepšie a nápaditejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bojoval jsem hodně dlouho abych mohl dát 4*. Ale nakonec dát jen 3* to hlavně za hodně dlouhý rozjezd. Sice scény na pohovorech byly zajímavé a zábavné a skvěle natočené ale zbytek byl takový o ničem a zbytečně zdlouhavý. Co mě ale potěšilo byla hudba která hodně evokovala to nejlepší z 80 let. škoda že není k sehnání soundtrack protože bych ho okamžitě koupil. jak jsem tedy řekl pomalejší rozjezd ale finále je neuvěřitelně brutální a drsný. Krve je tu jak naděláno a ubodání a drcení lebek tu je parádní. Kamera je solidní a hlavní herečka je parádní. Je sympatická a hraje solidně. Nepříjemný film který ale hodně potěšil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)
  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno