Reklama

Reklama

Operation Rogue

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v džungli jihovýchodní Asie členové teroristické organizace ukradli materiál k přípravě nebezpečné chemické pumy. Je na kapitánu Maxu Randallovi (Mark Dacascos – TV seriál Havaj 5-0) a jeho týmu mariňáků, aby je zastavili. Když ale Randallův tým zabije syna vůdce teroristů, ti odpoví únosem dcery generála Wallace (Treat Williams – TV seriál Chicago Fire). Randall musí mladou dívku zachránit a zabránit teroristickému útoku v akcí nabitém a výbušném thrilleru od legendárního producenta Rogera Cormana. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenecháme se nadále ponižovat prohnilým západem který nás uráží svou existencí! Jo tak tahle teroristická hláška mě celkem dostala jenom škoda, že zbytek filmu už tak zábavnej není. Vzhledem k tomu, že je to v produkci Rogera Cormana, tak jsem si říkal, že by to mohla být zábavná blbost, ale je to jenom tuctovej béčkovej akčňák. Navíc všechny přestřelky jsou strašně rutinní a unylý bez nápadu bez radosti. Dacascos pořád v pohodě, ale skoro nic nepředvede. Wiliams už může hrát akorát tak starý páprdy. No zkrátka žádná sláva.30% ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Jen další z řady .. americká armáda očišťuje planetu od zla a kromě lidí, kteří stále hatí její úmysly svými lživými pomluvami jsou tu mimochodem i teroristé. Šílení, zvrácení, pomstychtiví, ale nikdy přímočaří. Vždy, když někoho unesou, nechají ho naživu alespoň do té doby, než ho může někdo zachránit. To je asi celý příběh. zbytek je jen postupným vymíráním jedné ze stran konfliktu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn akční film, který nijak zásadně nevyniká v akčních scénách, ani v těch poklidnějších, ale stejně máte místy pocit, že je to docela zajímavé a hlavně skousnutelné. Některé scény vypadají dobře, asi to bude kamerou, která byla použita, protože té se docela daří třeba v ulicích celkem zachytit atmosféru. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný akční snímek plný klišé, který má ale sílu zaujmout. Optimální stopáž, která při zběsilém tempu filmu uběhne jak večerníček. Pokud k Operation Rouge přistoupí divák jako k oldschoolovému béčku a očekává akční jednohubku, kde dobro zvítězí nad zlem, nemůže být zklamán. Samosebou znám mnohem lepší filmy. Ale také mnohem horší. Takže průměr. Taková nenáročná akční jízda, kde se střelivem nešetří. Nijak uchvacující, ale v podstatě zábavné pro jedno zkouknutí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

A já si mylslel, že akční béčka navíc odehrávající se v Asii (v tomto případě na Filipínách) se přestala točit někdy na začátku devadesátých let... Nechápu Williamse, to už opravdu nemá v čem hrát? To tu musí hrát idiota s ještě idiotštější rolí? Vtipné na tom bylo to, jak vždycky šel někdo někoho osvobodit a zůstal tam. Do toho zápletka taťky s dcerkou, no tedy to byl brak. Doba však pokročila a tak se tu místo Vietcongu bojuje s odnoží ISIL! Vrcholem všeho byl komentovaný závěr. Uhhh jdu si pustit Missing in Action abych si spravich chuť, protože když béčko z džungle, tak jedině s Chuckem. Dávám za jeden vysílač. * ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Muž, který přibližně ve 3. minutě zastřelí policistu, má bílou košili. Když je však sám zastřelen a padá z balkonu, má na sobě košili modře kostkovanou. (Terva)

Reklama

Reklama