Reklama

Reklama

Když během prohlídky tajné podzemní věznice dojde k výpadku proudu, agenti Toria Boon (Cortney Palm) a Jae Novak (Cody Longo) skončí v ohrožení života ze strany armády uprchlých trestanců. Jedinou nadějí na cestu ven je sestup do nejnižšího patra, přezdívaného Peklo, jež obývá tzv. Pět ďáblů – nejhorších zabijáků, potenciálně vládnoucích nadpřirozenými schopnostmi. Pouze oni jim teď ale mohou pomoci přežít. (Raziel_cz)

(více)

Diskuze

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert očekávám černá čísla a tuto prostoduchou blbinu tak doporučuji ke zhlédnutí pouze divákům s amputovaným mozkem.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Kudly4

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no, spíš to na mně působí dojmem, že banda bláznů uteče a začnou jatka, přeci jenom sem čekal nějaké "ty originální mordy" 

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

"Thanks to the wonders of digital technology, this is Gunnar's last official appearance onscreen in the film he worked so long to get made," said the Death House director. - Takže z toho bude posledná rozlúčka s Leatherface-om.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Marceloo

Takže Hellraiser, Jason Vorhees, Freddy Krueger, první Leatherface vůbec spousta dalších. Ty krávo, tak na to se těším jak malej jarin :D

na příspěvěk reagoval Marceloo

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

beso74

beso74 (hodnocení, recenze)

Podľa obsadenia sa zdá, že sa tu zišli takmer všetci starí harcovníci hororového žánru, už len držať prsty aby to dopadlo dobre...

Reklama

Reklama