Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Kapitán Trumpeta a She's Out of My League (still hurts...) spolu náhodou stráví jednu noc ve městě, které nikdy nespí, přitom postupně rozkryjí svou romantickou minulost, odhalí svoje slabiny, utěší se a nakonec se zase v tom nejlepším rozejdou. Nebo v tom nejhorším? "Je na čase dospět. Být okay s tím, že nejsem okay." 8/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc krásný a milý film, trochu mi připomínal typické festivalové filmy a na festivalu by se určitě vyjímal. Spousta dialogů mezi hlavními herci, na kterých to vlastně vše stojí, ale nevadí to, jelikož je to vtipné a postupně se o postavách dozvídáme něco více a navíc sledujeme jak mezi nimi roste láska. Co mě vážně moc mrzí je konec, který je bohužel nejasný, i když já doufám v ten šťastný. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

New York je prostě nekrásnější město světa. A v kombinaci s režijním debutem Chrise "Captaina Americy" Evanse, jenž zvolil skvěle střižený romantický příběh s úžasnou Alice Eve, vypadá ještě krásněji. „I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else.“ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Chris Evans si jako režijní prvotinu vybral malý intimní film, jednoduše romantiku bez efektů. Jenže to jediné kouzlo je tam on sám, džentlmenský Nick, který se snaží zachránit jednu ženu od hrozné noci. Chatrný a nepřirozený scénář mě zaujal nejvíc tím, že měl-li to být film o závodu s časem, tak ta jejich pohodová noční procházka s uvolněným vyprávěním, jaksi postrádala jakoukoliv naléhavost. Raději si Chrise zapamatuji z "Puncture". ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)
  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)

Reklama

Reklama