Reklama

Reklama

Chlemtám tvou krev

(festivalový název)
  • Československo Vypiju tvoji krev (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Parta satanistických hippie terorizuje vesnici, do které zavítá při své jízdě. Pořádá zde rituály, bere drogy a ubližuje zvířatům i lidem. Vše nabere však naprosto obludné a nezastavitelné obrátky, když tuto tlupu agresivních pobudů malý kluk nakazí vzteklinou z mrtvého psa. Nákaza se rychle šíří, mezi všemi vzniká zmatenost, halucinace, agresivita a vzájemné násilí. Bohužel se nákaza začne šířit i mezi ostatní obyvatele vesnice. Nikdo si není jist vlastním životem ... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek otevírá satanský obřad v lese, kdy skupina nahých uctívačů (kamera si dává pozor, aby nebyly vidět pipinka ani pindík) vzývá pána pekel, zatímco je šmíruje Sylvia. Šmíračka je však odhalena a po zásluze ztrestána. Malý bráška Pete, takový nesnesitelný spratek, se rozhodne sestru pomstít. Banda nakažená vzteklinou rozpoutá v okolí pravé peklo. Dojde na uříznutou nohu, ruku i hlavu, na ubodání, oběšení, sebeupálení, nůž v břiše, kůl v břiše, zuby z huby, vidle v hrdle a střeleckou kanonádu. Souboj šíleného černocha se sekerou a indiána s mečem (co si najde hezký cíl) připomíná tanec. Policie se dostaví až s notným zpožděním. Mrtvol kopice. Nahota, krev. Amatérské přehrávání ochotníku z HorníDolní. Některé scény jsou už ve škatulce komedie - ano, stačí stříkat vodu! Tak mile blbé, až se mi to líbilo. Fajnová hudba. V titulcích by se počítám asi neobjevilo, že žádné zvířátko neutrpělo během natáčení újmu....ta slepice rozhodně ne... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Jeden z prvních průkopnickejch gore a exploatačních filmů, kde se ze řetězu utrhli vzteklinou nakažení satanističtí hipíci!!! Na rok 1970 nevídanej nářez, jakej snad do tý doby filmový plátno nevidělo. Navíc ten film i víc jak 45 let po svém vzniku pořád funguje. Sice spíš jako zábavný béčko, než jako něco nechutnýho, ale nenudí a děj dává smysl. BTW proč vůdce satanistů vypadá jako Vinetou? :-) A přiznejme si to, kdo by po shlédnutí tohodle filmu nechtěl bejt jako malej Péťa? ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Mám rád staré '60 & '70s grindhouse filmy a tady musím skutečně přiznat že jde o jeden z nejlepších a nejoriginálnějších co jsem zatím kdy viděl, nechápu jak jsem tento jistě v mnoha ohledech průkopnickej film mohl tak dlouho opomíjet. Tady platí stoprocentně ono známé rčení, jak to bylo blbé a špatné, tak to bylo na druhou stranu dobré a zábavné. Dalších z klasických levných okultních exploitation filmů, kdy konkrétně zde režisér David Durston, zvládá svou práci tak dobře, že se z prostého žánrového filmu se stává něco mnohem důležitějšího (tzv posunují se hranice dál). Po roce '70 se ve filmovém průmyslu hodně věcí mění, filmaři nyní mohou porušovat jistá pravidla a zacházet tak daleko, jak uznají za vhodné. Na svou dobu byl film jistě velmi surový a krvavý, některé ty scény tady byly perfektně rušivé a odporné s dobrými gore efekty, nevzpomenu si jestli jsem něco podobného viděl třeba už z let '68-'69 (věci od H. G. Lewise teď nemám na mysli, v porovnání s tímto filmem, se jeho tři legendární gore filmy, jeví jako neškodné pohádky), myslím si že rok '70 byl skutečně zlomový. Parádní a bláznivý Gore-Fest! Podobné filmy co se týče námětu Hippie/LSD/Satan's/Rabies: "Night of Living Dead", "Helter Skelter" 76, "An American Hippie In Israel", "Love Thrill Murders", "Night God Screamed" atd. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Satanistický kult hipisáků terorizuje famílii v liduprázdném městě, aby se posléze dotyční desperáti díky partyzánské akci malého hocha nakazili vzteklinou a začali s pěnou u huby vraždit jako šílení. Jednotlivosti stojící za zapamatování? Republikánský starousedlík nadopovaný LSD, dítě s brokovnicí a sebevražda těhotné ženy. Na rok 1970 zatraceně brutální jízda. Grindhouse jak víno... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma trochu znepokojoval. Predsa len sfetovaní hipisáci - satanisti, nie je to čo by ste od exploiťáku ćakali. No neskôr som sa dočkal pravého násilia. A nie hocijakého. Na rok vzniku fakt niečo extrémne a explicitné. Gore efekty sú síce dobré no nemajú dostatok krvi. Herecké výkony sú také, nijaké, ale to nevadí. Film má pravú atmosféru 70. rokov a to mi stačí. Chcel som dať viac, ale film sa miestami hrozne vliekol... 70%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Toto byl první film, který byl cenzorskou organizací MPAA označen "X - ratingem" pro zobrazování brutality, násilí, krve atd. (Flipnic)
  • Jedná se o jeden z prvních filmů vůbec, který obsahoval základní téma rychlého šíření nákazy a změny člověka v agresivní a nemyslící zombie. (Flipnic)
  • Paradoxně však díky svému věku nebyl tento film nikdy umístěn na tzv. "videonasties list" ve Velké Británii. (Flipnic)

Reklama

Reklama