Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Tady se už perfektně ukázalo jak Daredevil opravdu umí být zábavný a fungovat jako skvělý seriál. Zakomponování Punishera se výborně hodilo do krámu a tohoto drsnýho božana hraný Jonem Bernthalem opravdu miluju. Klan "The Hand" taky opravdu skvělá zápletka, která se mísila i s Elektrou, kterou opravdu miluju jako postavu, a jak se tvůrci rozhodli ji pojmout. Mám rád tu dynamiku mezi ní a Mattem. Oba to jsou staří známí a mají společnou minulost skrze Sticka. Akce je zde opravdu špičková a netřeba rozvádět. Série je dramatičtější a napínavější a dovolím si tvrdit, že mě bavila ze všech nejvíc. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série opět nabušená krvavou akcí a místy i překonává výbornou první sérii. Electra je mi hodně líbila a zvolení představitelky je perfektní. To se dá říct i o druhému nováčkovi, Punisherovi, který je skvěle zahraný a věrohodný. Já nemám druhé sérii vůbec nic, co bych vytknul a dávám jasných 100% :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola skôr 70%, než 80%, druhá je skôr 90%, než 80%. Výrazných plusov je viacero. V prvom rade, tvorcovia už vedeli, do čoho idú a čo robia a že to robia dobre a že to na prvý raz malo úspech, takže na druhý raz dostali zrejme vyšší rozpočet a hlavne voľnejšie ruky. Vďaka tomu je druhá séria miestami až jemne fenomenálna. Kým v prvej sérii, čo sa akcie týka, zaujala len chodbová scéna, tu je vynikajúca akčná sekvencia snáď v každej časti. Ďalšími veľkými plusmi sú nové postavy Elektra a predovšetkým fantastický Punisher. Za mínus by som označil stále pretrvávajúci bizarný dojem z kuriózne vyľudnených newyorských ulíc a uličiek a scenár, ktorý sa ku koncu mierne rozpadáva a na niektoré zásadné otázky neodpovedá, čo tvorcovia síce akiste urobili preto, aby si v rukáve nechali pár dobrých kariet pre tretiu sériu, ale skrátka to vadí. ()

Styxos 

všechny recenze uživatele

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)
  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Jde o první epizodu, kde Punisher (Jon Bernthal) nosí své slavné logo lebky na své neprůstřelné vestě. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama