Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečné epizodě řady se Matt chystá překročit tenkou hranici, Dex je stále nebezpečnější a Fisk konečně dosáhne svého. (Netflix)

Recenze (27)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalé finále, ktorému sa jednoducho nedá vôbec nič vytknúť... Naozaj nemám slov, posledná epizóda ma úplne odrovnala a zostal som z nej v nemom úžase... Moje očakávania boli ohromne prekonané...  Podrobnejšie sa vyjadrím v recenzii na celú sériu... "No! God knows I want to kill you, but you don’t get to destroy who I am. You will go back to prison, and you will live the rest of your miserable life in a cage, knowing you’ll never have Vanessa... That this city rejected you! It beat you! I beat you!" ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slov. Finální bitka schýza... ;). Ale vážně, dost vtipů na účet uživatele micle21. Opravdu jsem nepochopil, proč ten tah nasrat psychopata (Dexe) a pak nechtít, aby kdokoliv zemřel. Prostě pustí lišku do kurníku a čeká, že se slepicím nic nestane. Také na můj vkus vše dostalo prapodivně rychlý spád (na to jak ještě před jednou epizodou bylo vše problém a a předchozích jedenáct se dělo vše podle plánu - Fiskova plánu). Bohužel se s DD nevidíme naposled, závěrečná scéna mluví za vše :(. ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co naplat třetí sezóna Daredevila je vskutku The Dark Knight Rises se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. Dex totálně promrhán jako postava a štve mne, že tuhle sezónu Daredevil s ním nedostal pořádný rematch. Dohoda s Kingpinem absolutně nedává smysl a zůstává nejdebilnějším momentem celého seriálu. Přesto se jedná o relativně uspokojivé prozatimní zakončení a závěrečná řeč Matthewa na pohřbu byla dojemná. I tak se jedná o celkem zklamání, protože tahle série určitě měla navíc. Líbí se mi, že Nadeem dostal poslední smích proti Fiskovi. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

What? To je teda poněkud zvláštní finále. Celá třetí řada je napsaná strašně přirozeně. Každý detail do sebe zapadá jako dílek skládanky. Perfektně napsaný dialogy, scénáristi jsou pořád o jeden krok před divákem a hrajou si s ním. A vlastně, paradoxně nejde ze seriálu cítit, že by byl komiksový. Což mi vadilo u druhé řady. Děj tam byl až moc zjednodušený. A finále takhle brilantní třetí řady se snížilo na "dva cápci si daj přes držku uprostřed velký místnosti a padouch jde zpátky do basy". Respektive, Kingpin byl poraženej rozumem. A to jestli si pro něj Matt dojde nebo ne bylo v tu chvíli už irelevantní. Působí to vzhledem ke komplexnosti zbytku řadu trochu hloupě. Ale jinak má epizoda i spoustu zajímavých momentů, takže nechávám pozitivní hodnocení i tady, i když je to fakt s odřenýma ušima. :D ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je koniec. Dúfam, že štvrtá séria nebude, lebo ak bude a v scenári sa nevyskytne niečo absolútne božie, tak ju zrejme vynechám. Koniec taký... fajn. Pootvárané dvierka troška, nejaké to dojatie. Trojka Karen, Foggy a Matt funguje, ale v tretej sérii sú pokope len veľmi nečasto. A na ich mieste by som dúfal, že sa o tom nedozvie Jessica Jones. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Na pohřbu otce Lantoma řekne Matt (Charlie Cox), že ho otec v dětství učil jak být „mužem beze strachu“. Muž beze strachu (Man without fear) je komiksová přezdívka právě Daredevila. (NiWi)
  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)
  • Jedná se o úplně poslední epizodu pod hlavičkou Netflixu. Seriál byl totiž po odvysílání své třetí řady za nejasných okolností zrušen. (NiWi)

Reklama

Reklama