Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

otík 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu neskutečně masakroidní, na druhou stranu i černě humorné. Lundgren si vybral podivný scénář, ve kterém se to řeže motorovkou, střílí se mladí, staří, děti i babky, je to fakt humus. Lundgren pátrá po démonu a také jej nalezne, bohužel si to ale díky scénáři s ním ani pořádně nerozdá. Film skončil na půli cesty, trochu pobavil, malinko vyděsil a ukázal hodně nechutností. Hm. PS: Lundgrena dabuje Pavel Soukup, to bylo fajn. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

nudna hloupa kravina..zacatek je fajn gore..ale debilni hudba u kazdyho mordu ztoho dela lacinou sracku..nesympaticky obsazeni, protivna cubka je na zastreleni! dolph je proste bourak..jen kvuli nemu to ma smysl..asi nejlepsi na tom filmu je gore na zacatku a scena kdy dolph chytne do site ozralu..nebo kdyz cmudi v aute..proste picovina ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Režisér Mike Mendez je evidentně nadšeným trashákem a chtěl by být Wynorskim či Rayem své doby, ale zatím mu k tomu v jeho filmech něco chybí a to se nedá mluvit o tom, že potenciál na to by tu nebyl. Naopak nenaplněn byl už ve velkoprdelním pavoukovi nebo v Lavalantule a nenaplněn je i zde. Přitom to zní slibně jakýsi zkurvený démon leze do lidí a nutí je zabíjet všechny ostatní v jakém si émerickém čůrákově. Naštěstí je zde lovec démonů Jebediah Wodley(chytlavé jméno jak už napsal Beso) Bohužel byť Dolf hláškuje vydatně tak v soubojích z démonem dostává až moc na prdel a hraje druhý housle, což je škoda, páč minimálně úvodní pětiminutovka a scéna masakru v kostele je super, ale nevytrhne z letargie nudný a užvaněný zbytek filmu i finále kde už démon jenom otravně dokola mění své hostitele. Holt jsem asi čekal moc. Škoda.40% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Koho zavoláme??!!!??.. Krotitelé duchů? Leda píču, zavoláme dvoumetrového bradatého švéda, co s mušketou pálí sítě, jako Spider-Gey!!! Větší gangrénu, opravdový TEROR, si sklizeň vybrat nemohla. Tohle je až federální zločin pustit do světa!! Zábava pro každou věkovou kategorii od Soumraku po úsvitu, i pro kostelní onanisty Tarantuly, až krvavé Twilight tupíry. Přes všechno to klišé, přijde aspoň jednou nějaký ten nefalšovaný, na nic hrající, zázrak v hábu céčkovitého maséra pro pohlavní nemoce - Vymítač Diabla a.k.a. Dolph Jebe(Tebe)diáš. Hned jak stoupil se svým nihilistickým ksichtem do záběru, věděl jsem, že o zábavu budu mít minimálně 79 min postaráno. Brutální masakr Edwardem, a Hi-Tech kuší pro opravdové kluky. Absurditosti jako třeba vybuchují hlavy, katoličtí kněží píchající protestanty, pokřtění do rvoucí vody, jsou jen z desítky další přehlídky obludností, na které se můžete těšit! Plná palba prozatím ještě ne, ale abych (ne)měl co dělat v temnotě, tak si budu muset odříkat dvacet Otčenášů, a jednoho Ezechiela 25:17 // gilty pležr 🖤 #podzimnisklizen [2021] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lundgren Dolph. Lovec Démonů.. Úvodní domácí zabijačka navnadí, aby pak přes dvě třetiny stopáže ten švédský kolohnát nudil troušením mouder o nimrodění pekelných sil a ve zbytku použil gumové projektily na rozehnání pastora, kapičku důvtipu a síť na odchyt opic. To poslední je celkem pochopitelné, protože posedlí démonem vřeštili jak paviáni. No nic, aspoň že jsem pobral pointu, která je namířená k alkoholikům, jako že zlo se skrývá v placatici.. Přesně v 37.minutě řekne agentka Evelyn Pierceová: „This is a complete bullshit!“ a já mám za to, že by se zástupci Federálního úřadu pro vyšetřování měli respektovat.. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Príbeh sa v pôvodnom scenári odohrával na Aljaške. (Marceloo)
  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)

Reklama

Reklama