Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Jakmile produkce dostala konečnou zelenou, zbývalo 12 dní do příprav, než se spustily kamery. (noelcoward73)
  • Tony Messenger na filmu pracoval jako Lundgrenův kaskadérský double a ve flasbacku z minulosti si v malé nemluvené roli zahrál Jebediaha seniora. Tony zastupuje Dolpha Lundgrena v nebezpečných scénách již od filmu Expendables: Postradatelní (2010). (Rominator)
  • Natáčení probíhalo v lokacích amerických měst Lexington a Canton ve státě Mississippi. Točilo se také na Redondo Beach v Kalifornii. Natáčelo se od 3. prosince do 22. prosince 2015. (Rominator)
  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)
  • Príbeh sa v pôvodnom scenári odohrával na Aljaške. (Marceloo)

Reklama

Reklama