Reklama

Reklama

Lovec démonů

  • USA Don't Kill It (více)
Trailer

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mokki5

Ano je tam uvedeny dabing pre TV Barrandov. Dnes uz sa prilis nevyplati vydavat tieto filmy ani na DVD a idu rovno do TV. Ked si to nahras v HD, tak to budes mat v lepsej kvalite ako na DVD.

na příspěvěk reagoval mokki5

mokki5

mokki5 (hodnocení, recenze)

Kdy to prosím vyjde na DVD? Na Dabingforu už je uvedený dabing a prý to vydává Bontonfilm

na příspěvěk reagoval Lacike

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Slabé 3 hvězdy za humor v druhé polovině jak se to stále opakovalo už to bylo směšné a k smíchu. Takže dobrá komedie místo hororu. Je to horší než třeba Arbor demon , který má černou známku.  Tohle je mnohem lacinější . Už jen ty oči jsou amatérské, laciné film není vůbec propracovaný, že díky té lacinosti mě to svádí dát 2 hvězdy. Jediná hudba je dobrá.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

úvodní pětiminutovka a masakr v kostele je náhodou super, kdyby zbývající hodinu neřešili podstatu vesmíru tak bych ty 3* v pohodě dal.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Odpad bych z toho nedělal, jen nudu. Potenciál to mělo. :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Ja som tomu nemohol dat 2* lebo by som tym padom tuto sracku dal na rovnaku uroven ako Wicka a to je teda velky rozdiel v kvalite. :-)

na příspěvěk reagoval mzss1, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jojo, odpad bych nedával, ale slabší 2* - shoduju se s tebou. Bojím se, že budou další Dolphovi filmy podobné. :( Jen ten film s tím letadlem by mohl být aspon lepší průměr. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak vidíte co jsem vám říkal. Tohle se bohužel nepovedlo. Dva fajn masakry a mezi tím hromada nudných keců a to jak pak už jenom furt ten démon skákal z jednoho člověka do druhého mě hrozně iritovalo. A Dolph nevýrazný na moje gusto dostával od toho démona až moc na prdel. Trashe už holt nejsou co bejvali...

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Hoši, hoši, za chvíli to dám, aspon, že jsou už titulky. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mne to vôbec nesadlo a nic ma na tom nebavilo. Nudny Lundgren v otrasnom filme.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

No mimo tý úvodní pětiminutovky a masakru v kostele docela jo, ale tím netvrdím, že film úplně zavrhuji svůj zábavný účel splnil, ale nadstandart se žel nedostavil.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mike Mendez by moc chtěl, ale to správné trashácké umění v sobě jako režisér zřejmě nemá. Už to potvrdil třetí potencionálně zábavný trashový nedotažený projekt který vyzněl do prázdna... To už nebude náhoda. Moc jsem se na to po zábavném traileru těšil, ale bohužel se moje obava z neschopnosti režiséra udržet zábavnost filmu po celou dobu stopáže naplnila. Co už nadělám :-)

na příspěvěk reagoval mzss1, Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouuu shit Wacoooo ! Dám to zítra dopolko, snad budu spokojenější, ale takto mě děsit? :-(

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak já si to taky dám, ajina mi problém nedělá, tak co. Během dneška či zítřka do toho jdu! :) Myslím, že se tentokrát s Wacou shodneme. 

Reklama

Reklama