Reklama

Reklama

Billy Crystal: 700 nedělí

(divadelní záznam)
  • USA 700 Sundays
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

HBO přináší exkluzivní uvedení komediální one-man show slavného Billyho Crystala 700 nedělí, jež je jedním z nejúspěšnějších broadwayských divadelních představení, ve dvouhodinovém speciálu natočeném v lednu 2014 v newyorském divadle Imperial. Komik během show vzpomíná na mnoho legend a postav, které ovlivnily jeho kariéru a pomohly mu stát se tím, kým je dnes. Probere několik dekád počínaje rokem 1950, zavzpomíná, jaké to bylo vyrůstat v milující židovské rodině v Long Beach. Představí několik příbuzných, kteří ho inspirovali; jazz, jenž ho provází celý život - jeho otec měl kultovní obchod s deskami na Manhattanu a strýc je producentem uvedeným do Síně slávy. Popíše svou posedlost New York Yankees, jmenovitě Mickey Mantlem; šok z nečekaného odchodu otce; vystrašenou, ale silnou matku; svou posedlost touhou stát se komikem, čehož dosáhl i díky podpoře své rodiny a později manželky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Matty 

všechny recenze uživatele

Chlapectví Billyho Crystala. Kdo chce klasickou nálož vtipů, bude zklamán. 700 nedělí je víc než jen stand-up, v podstatě jde o dvouaktovou divadelní hru pro jednoho herce (který ovšem znamenitě ztvárňuje plejádu postav). Crystal se během svého povídání o rodině, dětství a vztahu s otcem nesnaží být stůj co stůj vtipný. V závěru je mnohem víc sentimentální, což ale představení nijak neubírá ze zábavnosti, neboť je od začátku do konce skvěle napsané a zahrané (a decentně doplněné home videi a významotvorným svícením). Namísto toho, aby tahal z rukávu hluboká moudra, nechává Crystal poznání, k němuž v životě došel, nenásilně vyplynout z příběhů, které vypráví. Ani v nejhorších životních chvílích bychom se neměli zapomínat smát. 700 nedělí je výborný způsob, jak si to připomenout a zároveň si nechat zlepšit náladu. 85% ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Billyho mám jako komika rád, a jako moderátor oscarů patří mezi nejlepší. Tohle je ale zpracování jeho životního příběhu, které je celkem vtipné a zábavné, někdy až přiliš sentimentální, ale především na stand-up komedii moc dlouhé. Jeho skvělé "bavičské" schopnosti jsou ale neodiskutovatelné. ()

misuleee 

všechny recenze uživatele

Všemi milovaný Billy Crystal v nejlepší formě odkrývající příběhy svého života od raného dětství s humorem sobě vlastním. ()

Reklama

Reklama